Skip to main content

Uutiskirje 26.10.2018: Haluatko olla oman alueesi visionääri – lue lisää uusista liiketoimintamahdollisuuksistasi

Tiesitkö, että kuntokeskuksesi on optimaalinen terveyden edistämisen palveluja ja kuntouttavaa liikuntaa tuottava yksikkö?

Tiesitkö, että kuntokeskuksesi on optimaalinen terveyden edistämisen palveluja ja kuntouttavaa liikuntaa tuottava yksikkö?

Mikäli vastasi kyllä, niin nyt on h-hetki aktivoitua! Tällä hetkellä kartoitetaan kuntokeskustoimijoiden halukkuutta osallistua ja verkostoitua paikallisesti. Suuri osa resursseista SOTE uudistukseen liittyen tullaan tunnistamaan ja jakamaan tulevaisuudessa maakunta- ja kuntatasolla. Lue lisää…

Kaikki ei aina tapahdu vain pääkaupunkiseudulla

Nyt sinun on mahdollisuus osallistua Sitran ja kuntatoimijoiden fasiltoimaan sosiaali- ja terveysalan uudistamisen ja verkostojen kehittämisen maakuntakiertueeseen omalla alueellasi. Seminaarikiertueen nimi on tuttavallisesti Soteuttamo 2.0 ja tavoite on edistää ekosysteemiajattelua sote-alalla ja eri toimialojen välillä.

Soteuttamo 2.0 -tilaisuuksissa osallistujat saavat konkreettista tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja tuoretta tietoa uudistuvan soten tarjoamista mahdollisuuksista. Digitalisaation, ikääntymisen ja kaupungistumisen myötä muuttuva toimintaympäristö vaatii uudistumiskykyä niin isoilta kuin pieniltäkin toimijoilta. Koska haasteet ovat yhteisiä, niin kehitystyökin kannattaa tehdä yhdessä.

Tulevia Soteuttamo 2.0 -tilaisuuksia ympäri maata:

30.10. Kuopio, katso ohjelma 13.11. Rovaniemi, katso ohjelma
31.10. Joensuu, katso ohjelma 14.11. Oulu, katso ohjelma
6.11. Lappeenranta, katso ohjelma
Tilaisuutta voi seurata myös verkossa
14.11. Sipoo, katso ohjelma
7.11. Kotka, katso ohjelma
Tilaisuutta voi seurata myös verkossa
20.11. Juva, katso ohjelma
7.11. Vaasa, katso ohjelma
Tilaisuutta voi seurata myös verkossa
22.11. Hämeenlinna, katso ohjelma
8.11. Kerava, katso ohjelma 28.1.2019 Turku, katso ohjelma
12.11. Lahti, katso ohjelma

Ole oman alueesi visionääri ja ilmoittaudu mukaan

Maakuntakiertueen ohjelma muodostuu kahdesta osasta. A. Soteuttamo 2.0 ja B. maakuntavaikuttajien tapaaminen. “Oman väen palaverin” tavoitteena on saada toimiva paikallinen yhteistyöverkosto. Mikäli oman alueesi tapahtuman päivämäärä ei sovi kalenteriisi, mutta osallistuminen kiinostaa, niin klikkaa silti lomakkeeseen ja laita yhteystiedot tulemaan, saat jatkossa lisää infoa.

Mikäli Soteen, Soteuttamoon ja kaikkeen siihen liittyvä termistö tuntuu hankalalta, tutustu Suomi-Sote sanakirjaan!

KLIKKA JA ilmoittaudu tilaisuuteen TAI TILAA LISÄINFOA

Gramex korvaukset nousevat ensi vuonna

Vuoden 2017 lopulla Gramex tiedotti kaikkia asiakkaitaan mandaattinsa laajenemisesta ja että sen seurauksena kaikkien toimialojen taustamusiikkikorvauksia tarkistetaan kahdessa erässä: vuonna 2018 2,3 % ja 2019 2,0 %. Lisäksi korvauksia tarkistetaan normaalimenettelyn mukaisesti huomioiden kehitys ansiotaso- ja kuluttajahinnoissa.

Vuodelle 2019 Gramex korvauksia tarkistetaan seuraavasti: mandaatin laajeneminen + 2,0 % ja lisäksi huomioiden kehitys ansiotaso- ja kuluttajahinnoissa + 1,6 %.

FIBO 2019 – Tilaa maksuton kahden päivän messupassi

FIBO 4.-7. huhtikuuta 2019 Köln, Saksa

FIBO valtaa jälleen Kölnin messukeskuksen kymmenen hallin voimin, kun liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset kokoontuvat esittelemään alan merkittävimpiä trendejä ja uusimpia tuulia. Viime vuonna paikalle saapui yli tuhat näytteilleasettajaa inspiroiden yli 150 000 kävijää. Suurimmat ammattilaiskävijäryhmät edustavat kunto- ja hyvinvointikeskuksia, mutta paikalle saapuu sankoin joukoin myös mm. jakelijoita, fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia sekä personal trainereita.

SKY jakaa taas vapaalippuja FIBO2019 -tapahtumaan (arvo 64€)! SKY:n jäsenillä on vapaalippujen ennakkotilausoikeus. Liity SKY:n jäseneksi tästä.

Mikäli olet SKY:n jäsen tilaa vapaalippusi alla olevasta linkistä:

SKY:n jäsen, tilaa fibo2019 vapaalippusi tästä

Messut 2019: Sportec, Gymtec ja uutuutena Welltec!

Tunnettu ja arvostettu liikunnan ja hyvinvoinnin ammattitapahtuma uudistuu. Liikuntapaikkamessut on kattonimi kolme liikunta-alan tapahtumaa yhdistävälle messutapahtumalle, mikä järjestetään 27.-28.3.2019 Tampereella. Liikuntapaikkojen ammattimessutapahtuma Sportec ja kunto- ja terveysliikunnan Gymtec saavat rinnalleen uuden terveys-, liikunta- ja hyvinvointiteknologiaan keskittyvän Welltecin.

Welltec täydentää Pohjoismaiden suurinta liikunta-alan messukokonaisuutta tuomalla terveys- ja hyvinvointiteknologiat esille. Hyvinvointi- ja terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ja uusia innovaatioita tuottava ala. Digitalisaatio ja pelillistäminen mahdollistavat uudet älykkäät sovellukset ja ratkaisut henkilökohtaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liikunnan avulla.

Lue lisää

EUROPEACTIVE – Yhteistyöhankkeet ja tapahtumat

Mistä aineksista rakentuu onnistunut Liikuntapäivä?

Liikuntapäivät on tältä vuodelta ohi, mutta tulevaa suunnittelua silmällä pitäen kannattaa lukea CASE Aplico eli miten hyvällä suunnittelulla ja tavoitteiden asetannalla saadaan myös onnistumisia ja tuloksia. “Uusia kävijöitä oli 220, joita 139 ensimmäistä kertaa Aplicossa, meillä oli vauhdikas viikko!”, kertoo Jutta Österberg-Hurme Aplicosta.

National Fitness Days -raportti

Liikuntapäivät on osa EuropeActiven koordinoimaa National Fitness Days -tapahtumaa ja EU:n Euroopan liikuntaviikkoa. Näiden tapahtumien kautta pyritään edistämään liikunnallisuutta kaikkialla Euroopassa. Liikuntapäivät, National Fitness Days ja European Week of Sport järjestetään vuosittain syyskuun viimeisellä viikolla.

tutustu NFD-raporttiin

Let’s BeActive -hanke aktivoi Suomessa ja muualla Euroopassa

Let’s BeActive -projektion käynnistynyt, liity mukaan hankkeeseen

Hankkeen  tavoitteena on saada liikkumattomat liikkeelle ja omaksumaan terveysliikunta osaksi jokapäiväistä elämää. Let’s BeActive -hanke kestää kolme vuotta ja se toteutetaan kahdeksassa Euroopan maassa.

Kuntokeskuksille on tarjolla edullinen yrityksen brändille personoitu STARTTIPAKETTI minkä avulla pääsee nopeasti markkinoinnissa alkuun ja rekrytoimaan Let’s BeActive -ryhmiä.

Suomessa hanke on suunnattu SKY:n jäsenorganisaatioille.

tule mukaan

EDUNVALVONTA – SKY yrittäjän tukena

SKY:n hallitus tiedottaa

Suomen Yrittäjien liittokokous pidettiin 19.10.2018 Turussa ja SKY:n hallituksen jäsen Timo Aheristo valittiin jäseneksi Suomen Yrittäjien hallitukseen. Varajäseneksi valittiin SKY:n hallituksen entinen jäsen Aarno Ortju Onnittelut!

Jyrki Mäkynen jatkaa Suomen Yrittäjien puheenjohtajana. Varapuheenjohtajiksi valittiin Carita Orlando, Antti Rantalainen, Nina Rasola ja Petri Salminen.

SKY jäsenedut

Liity nyt jäseneksi, loppuvuosi maksutta!
Osoite
OSOITE

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry Hitsaajankatu 22 (Opus2), 00810 Helsinki

Osoite
Puhelin:

+358 40 515449

Osoite
Sähköposti

toimisto@sky-ry.fi

Facebook Twitter LinkedIn

 

Related News

FIBO 2020 -esite

FIBO 2020: FEATURING THE FUTURE OF FITNESS Tutustu FIBO 2020 -esitteeseen "Join us for a glimpse...

Olemme valmiita! GDPR on täällä

EU:n tietosuojauudistus GDPR (General Data Protection Regulation) astuu voimaan toukokuun 25. päivänä 2018 ja olemme...

Tietosuoja-asetus tulee, oletko valmis?

Yrittäjäsanomat 04/2017 –lehdessä oli tällä viikolla hyvä ja selkeästi kirjoitettu juttu tulevasta tietosuoja-asetuksen muutoksesta. Aihe...