Skip to main content

Unelmien liikuntapäivä tiistaina 10.5 – Laitetaan hyvä kiertämään

Unelmien liikuntapäivänä vain taivas on rajana! Autamme tekemään liikuntaunelmista totta!

Hyvä välietappi kohti Liikuntapäivää on Unelmien liikuntapäivä, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia.  Tavoitteena on saada yli miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Ilmoita oma tapahtumasi Unelmien liikuntapävän sivuilla ja muista käyttää tägiä #UNELMIENLIIKUNTAPÄIVÄ

SKY kannustaa kaikki kuntokeskusyrittäjät mukaan rakentamaan Unelmien liikuntapäivää.

Kysykää omilta asiakkailtanne ja työntekijöiltänne ideoita heidän unelmiensa liikuntapäivän sisällöstä.  Kyselyn voi toteuttaa SoMessa, omilla verkkosivuilla tai kuntokeskuksessa palautelomakkeella. SKY toteuttaa kyselyn omissa kanavissaan ja jakaa ideat kanssanne, uutisoimalla ne täällä SKY:n uutis-sivuilla ja Facebook ryhmässä.

Unelmien liikuntapäivän toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana!

  • Kahvakuulaharjoitus äideille/isille leikkikentän laidalla
  • Venyttelyharjoitus/tuolitanssit, -jumpat palvelutalossa
  • Erityisryhmien inspirointi liikuntaharrastuksen pariin
  • Liikuntakeskuksissa ohjaajat ja personal trainerit voisivat antaa liikuntavinkkejä ja tietoiskuja tasatunnein eri kohderyhmille

Toiminta-aleellasi on varmasti myös useita erityisryhmiä jotka kaipaavat  liikkumista: mielenterveystoipujat, kehitysvammaiset, vähävaraiset perheet, työttömät, liikuntarajoitteiset, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, aikuisopiskelijat jne. Nyt kannattaa mennä isosti laatikon ulkopuolelle Pop-Up –henkisesti ja antaa ajatuksen lentää.

Kuntokeskukset saavat varmasti postiivista näkyvyyttä, kun tarjoat apua, hyödyllistä tietoa, olet läsnä ja käytettävissä ja poikkeat totutusta.

Positiivista pöhinää SoMeen!

Tee unelmien päivän toteutuksesta video,ota kuvia, julkaise ja jaa omissa sosiaalisen median kanavissa ja kutsu vaikka paikallislehti kylään 10.5. tekemään teistä juttu.

Tässä esimerkkipostaus Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicon Facebookista isapiraatioksi!

10.5. vietettävä valtakunnallinen#UNELMIENLIIKUNTAPÄIVÄ lähestyy. Aplico haastaa SINUT mukaan kisaan, jossa palkintona on unelmasi toteutuminen. Kirjoita meille info@aplico.fi osoitteeseen, Facebookiin tai Instagramiin oma unelmasi. Jos saisit tehdä yksin tai yhdessä työyhteisösi kanssa 10.5. tunnin tai kaksi jotain mieleistä liikuntaa, mitä se olisi? Mikä olisi sinun tai teidän unelmienliikuntapäivä?
Valitsemme henkilökunnan kanssa 29.4. kaksi unelmaa, jotka toteutamme 10.5.

Mikä on #unelmienliikuntapäivä?
Hurahda Sinäkin toukokuussa Unelmien liikuntapäivään, kaikenlaisen liikkumisen pop up -tapahtumaan. Tuhansissa liikuntatempauksissa otetaan 10.5. ilo irti liikkumisesta. Osallistu ja vie viestiä eteenpäin työpaikallasi. Unelmien liikuntapäivä liikuttaa myös työn lomassa ja työpaikalla taikka ystävien kesken.

Unelmien liikuntapäivä on YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivänä 10.5. järjestettävä tapahtuma. Tapahtumaa ovat edistämässä suomalaisten terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatioiden verkostot. Päivä on myös startti isommalle unelmalle. Se jatkuu syyskuussa “Liikkumisen unelmakuukautena” ja huipentuu “Liikkumisen unelmavuoteen 2017” Suomen juhliessa itsenäisyyden 100-vuotista historiaa teemalla “Yhdessä”.

Tapahtuman yhteinen hashtag on #UnelmienLiikuntapäivä.