”Roolimalli” kategorian voittaja

RX Germany antaa tunnustuksia fitness-, terveys- ja wellness alan naisille antamalla heille RX Female Awardsin.

”Role Model” -kategorian voittaja on Johanna Riihijärvi, joka on alalla hyvin tunnettu. Hän on yksi ”Kuntokeskus Liikun” perustajista. Yhdestä kuntokeskuksesta hän ja hänen miehensä ovat nyt laajentaneet yrityksensä 51:een keskukseen ja tavoitteena on nousta Suomen markkinajohtajaksi 100 keskuksella vuoteen 2025 loppuun mennessä.

Johanna Riihijärvi kertoo: ”Avasimme mieheni Heikin kanssa ensimmäisen kuntokeskuksemme Ouluun vuonna 2010. Meillä oli kaksi tavoitetta: Ensinnäkin halusimme avata erittäin laadukkaan kuntosalin edulliseen hintaan, jotta se olisi mahdollisimman monen ulottuvilla. Toiseksi rakentamaan yritystä, joka antaa meille mahdollisuuden viettää mahdollisimman paljon aikaa kolmen lapsemme ja heidän harrastustensa kanssa.”

Tämä vaati innovatiivista teknologian käyttöä ja kykyä automatisoida kaikki prosessit mahdollisimman pitkälle. ”Maksimaalisen automaation, sujuvien prosessien ja korkean laadun tavoittelumme on kehittynyt ”Liikun” äärimmäisen ”leaniksi” toimintamalliksi. Meillä on yli 60 000 jäsentä yli 50:ssä keskuksessamme, mutta työllistämme vain 12 henkilöä.”


Katso alkuperäinen artikkeli täältä: