Skip to main content

Uutiskirje 14.2.2020: Toimialalla tapahtuu taas paljon, merkkaa kalenteriin tärkeät päivämäärät

Parannamme yhdessä suomalaisten hyvinvointia – lähde mukaan vaikuttamaan “Unelmien liikuntapäivä 10.5.2020”

* Haaste yrityksille lähteä mukaan Unelmien liikuntapäivään *

Valtion liikuntahallinto ja SKY ry haastavat yritykset toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää 10.5.2020 ”Maksa mitä haluat”-konseptilla, jossa asiakas saa itse päättää liikkumisen osallistumishinnan. Maksa mitä haluat -konseptin avulla kannustetaan ihmisiä liikkeelle, tutustumaan oman alueensa liikuntapalveluihin ja viettämään oman budjettinsa mukainen liikuntapäivä.

Onhan keskuksesi mukana koko Suomen yhteisessä liikkumisen juhlapäivässä?

Ota haaste vastaan ja toteuta oman yrityksesi näköinen Unelmien liikuntapäivä! Lisätietoa, viestintämateriaaleja ja tapahtumien ilmoittaminen kampanjan sivuilla: www.unelmienliikuntapaiva.fi.

Valtion liikuntahallinnon ja SKY ry:n lisäksi haastamassa ovat mukana Suomen Olympiakomitea sekä Kuntaliitto.

Vuosittainen Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia. Unelmien liikuntapäivä on tänä vuonna myös äitienpäivä, mutta päivää voi viettää aikavälillä 8.–11.5.2020. Viime vuonna Unelmien liikuntapäivänä järjestettiin eri puolella Suomea reilut 900 tapahtumaa, joihin osallistui yhteensä 130 000 ihmistä.

 

Let’s BeActive EU hanke on saanut Suomessa liikkeelle jo satoja!

Let’s BeActive -projektin tavoitteena on saada 60 000 fyysisesti passiivista aikuista muuttamaan elintapoja aktiivisempaan suuntaan. EU hanke Let’s BeActive toteutetaan ohjatusti viidessäsadassa kuntokeskuksessa kahdeksassa eri Euroopan maassa.

Suomesta mukaan on lähtenyt 29 kuntokeskusta ja yli 500 henkilöä on osallistunut Let’s BeActive -liikuntaryhmiin ammattilaisten ohjauksessa, useat heistä ovat jatkaneet keskuksen asiakkaina.

Vielä on mahdollisuus osallistua! Ilmoittautumisia otetaan vastaa kesäkuun puoleen väliin mennessä, ILMOITA KESKUKSESI MUKAAN TÄSTÄ

EuropeActive – Annual Skills Survey for Employers

EuropeActive is pleased to give you the opportunity of taking part in the 6th edition of our annual skills survey. Your views are very important to us because the results help us to develop our policies and strategies that influence the future training and qualifications of fitness professionals.
EuropeActive will publish the findings and recommendations during FIBO week this April.

Click here to take part, survey is in english and it will only take you 5 minutes to complete.

SKY:lle uusi varapuheenjohtaja

Lari Raitavuo Erimover Oy Ab:stä on valittu SKY:n uudeksi varapuheenjohtajaksi. SKY:n uuden hallituksen kokoonpanon löydät SKY:n verkkosivuilta.

Uusi standardi kuntokeskuksille herätti keskustelua

SKY:n seminaarissa jaettiin uusinta tietoa kuntokeskusten toimintaa ja hallintoa koskevista standardeista. Standardi SFS-EN 17229:2019 on hankittavissa Standardien verkkokaupasta ja se on julakaistu myös suomennoksena. K&F Pro julkaisi kirjoituksen viimeisimmässä lehdessä.

Jonottamatta palveluihin -seminaari sai suuren suosion

SKY oli mukana Suomen Yrittäjien järjestämässä tilaisuudessa, mikä oli suunnaatu sosiaali- ja terveydenhoito- ja hyvinvointi-alalla tai sitä lähellä toimiville yrittäjille ja vaikuttajille. Peruspalveluministeri Krista Kiuru kertoi hallituksen sote-suunnitelmista ja tilaisuudessa oli myös “LIIKKUMAAN JONOTTAMATTA – PALVELUSETELIT JA HENKILÖKOHTAINEN BUDJETOINTI” -puheenvuoro jonka esitti Mikko Mustala, toimitusjohtaja, Pihjalalinna Liikuntakeskukset. SKY osallistui myös Yrittäjien sote-ohjelman tekemiseen. Lue lisää

Seminaari kokonaisuudessaan on katseltavissa Suomen Yrittäjien YouTube -kanavalla.

FIBO 2.-5. huhtikuuta 2020, Köln, Saksa

SKY on jälleen Suomen virallinen FIBO Ambassador ja tarjoaa Suomalaisille osallistujille maksuttomat messuliput. Ilmaiset messuliput voit tilata jo nyt! TILAA FIBO2020-LIPUT TÄSTÄ

SKY on mukana tekemässä FIBO-messuja nyt myös messumyyntikumppanina. Suomalaiset palvelut, innovaatiot ja teknologiat pääsevät esille maailman luokan tapahtumaan SKY:n avulla. SKY:n kautta on myynnissä myös FIBO S.E.A Singapore, FIBO China, FIBO USA ja FIBO Afrikka. Mikäli kiinnostuit lähtemään mukaan messuille, ota yhteyttä SKY:n toimistoon:

 • Sähköpostilla: toimisto@sky-ry.fi
 • Puhelimitse: 040 515 4449

Merkkaa kalenteriin: 1.4.2020 European Health & Fitness Forum

Samalla reissulla Kölnissä kannattaa osallistua EHFF-seminaariin. Tänä vuonna tapahtuman teema on “Hello from 2030” eli liikunta- ja hyvinvointisektorin tulevaisuuden näkymät. Ennen FIBO-messuja järjestettävä seminaari on yleensä ollut loppuun myyty, joten varmista paikkasi ajoissa!

REKISTERÖIDY SEMINAARIIN

Suomen Yrittäjien tapahtumia tänä keväänä

 • Yrittäjäristeily nostaa ankkurinsa 21.-22.3.2020 
  “Asenne, intohimo ja rohkeus. Niistä on yrittäjät tehty!”
  Helsingin Länsisatamasta lähtevälle Yrittäjäristeilylle ovat tervetulleita kaikki: yrittäjät, yritysten henkilöstö, yrittäjiksi aikovat, entiset yrittäjät, perheet ja ystävät. Ilmoittaudu osoitteessa https://me.yrittajat.fi/yrittajaristeily
 • Kunnallisjohdon seminaari Helsingissä 19.-20.5.2020
  Suomen Yrittäjät järjestää vuosittain yhden Suomen suurimmista kuntien elinkeinopolitiikkaa käsittelevistä kunta-alan tapahtumista. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Liikuntapäivät 2020 syyskuun lopussa – “Vaikuttavaa Liikettä”

 • Koko viikon tapahtuma syyskuun lopussa
 • Jäsenetuhinnoittelu
 • Yksi osallistujapaketti
 • Verkkonäkyvyyttä parannetaan
 • Aitousleima

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet tulossa seuraavassa uutiskirjeessä!