Skip to main content

Uutiskirje 10.6.2019: Osallistu yhteisiin kampanjoihin, hankkeisiin ja kehittämistilaisuuksiin

 

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä

Vaikutetaan, verkostoidutaan ja ennakoidaan yhdessä!

Liiketoiminnan tulevaisuuden ratkaisuja varten tarvitsemme tiedolla johtamista, ennakointia ja tulevaisuuteen suuntautuvaa ajattelua. On tärkeää löytää uusia verkostoja ja kumppanuuksia sekä rakentaa hyvää vuorovaikutusta. Osallistu yhteisiin kampanjoihin ja hankkeisiin sekä kehittämistilaisuuksiin.

Tule mukaan Liikuntapäiviin ja hanki uusia asiakkaita!

Liikuntapäiviin on jo tullut mukavasti lisää keskuksia, nyt kannattaa tulla mukaan. Tapahtumasivuille tulee klikkauksia ja hakuja läpi vuoden. Ilmoita myös oma keskuksesi viimeistään nyt mukaan. Liikuntapäiviin osallistuvat saava näkyvyyttä tapahtumasivuilla, säpinää somessa ja markkinointimateriaalit perille toimitettuna.

Liikuntapäivien osallistumismaksu keskuksille on 390€. SKY:n jäsenlille ja Les Mills sopimus-saleille 250€. Laskun voi maksaa halutessa kahdessa erässä.

tilaa liikuntapäivien paketti tästä

Let’s BeActive -hanke on täydessä käynnissä

Hankkeeseen voi lähteä mukaan koska tahansa ja käynnistää liikuntaryhmä omavalintaiselle vähän liikkuvalle kohderyhmälle.

EU hankkeen tavoitteena on saada liikkumattomat liikkeelle ja omaksumaan terveysliikunta osaksi jokapäiväistä elämää. Let’s BeActive -projekti kestää kolme vuotta (2018-2021) ja se toteutetaan kahdeksassa Euroopan maassa. Suomesta mukana olevat keskukset löydät täältä.

Let’s BeActive starttipakettiin sisältyy markkinointimateriaalit, ohjekirjaset ja aktiivisuusmittarit osallistujille, verkkokoulutus Let’s BeActive yhteyshenkilöille, raportointityökalut ja esimerkkiohjelma kuuden viikon starttijaksolle. Let’s BeActive starttipakettin hinta on 200€ ja edellyttää SKY:n jäsenyyttä.

tilaa let’s beactive starttipaketti

EDUNVALVONTAA

Tutkimus: Aikuisväestön liikunnan harrastaminen, vapaaehtoistyö ja osallistuminen

Liikuntasektorilta on puuttunut väestöä koskevia perustietoja esimerkiksi lajien harrastajamääristä, jäsenten määristä seuroissa ja liikunnan vapaaehtoistyön määristä. Tiedon tuotanto näistä aiheista on ollut hajanaista sen jälkeen, kun Kansallinen liikuntatutkimus julkaistiin viimeisen kerran vuonna
2010.

Nyt luettavana oleva raportti on ensimmäinen yritys vastata tähän tiedon tarpeeseen. Raportin on tuottanut Jarmo Mäkinen, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus. Lue lisää..

Valtion liikuntaneuvoston tapahtuma

Maaseudun elinvoimaisuudesta poikkeusolojen valmiuteen – Liikkumisen ja liikunnan edistäminen valtionhallinnossa -tilaisuus 18.6.

Liikkumisen edistäminen on poikkihallinnollinen ilmiö. Missä ja miten siihen vaikutetaan? Tilaisuudessa julkistetaan ministeriöiden liikkumisen ja liikunnan tuloskortit. Tuloskorteissa kuvataan eri ministeriöiden tavoitteet ja toimenpiteet liikkumisen ja liikunnan edistämiseksi. Tilaisuudessa julkistetaan myös Liikuntatieteellisen Seuran yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, Metsähallituksen ja Suomen Ladun kanssa tekemä selvitys ulkoilun ja luontoliikunnan poikkihallinnollisesta edistämisestä.

Voit seurata tilaisuutta livestriiminä

Soteuttamo edistää ekosysteemiajattelua

Uudistuva sote ja globaalit megatrendit, kuten digitalisaatio, muuttavat sosiaali- ja terveysalan toimintakenttää, liikunta-ala niistä yhtenä. Ala tarvitsee entistä enemmän yhteistyötä ja jatkuvaa oppimista. Tätä tukeakseen Sitra on lanseerannut uuden sote-toimijoiden yhteiseksi tarkoitetun konseptin, Soteuttamon. Lue lisää…

Soteuttamo ja Sote-kiihdyttämö -oppaan avulla parempaa sote-palveluntuotantoa
Oppaassa kerrotaan hyväksi koetuista menetelmistä sote-palveluntuottajien liiketoiminnan kehittämiseen ja annetaan tuoretta tietoa sote-toimintaympäristön muutoksesta. Tutustu oppaaseen

Osoite
OSOITE

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry Hitsaajankatu 22 (Opus2), 00810 Helsinki

Osoite
Puhelin:

+358 40 515449

Osoite
Sähköposti

toimisto@sky-ry.fi

Facebook Twitter LinkedIn
Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.
Powered by Postiviidakko