Skip to main content

Suomi kasvaa yrittäjien teoilla #kasvasuomi

Yrittäjien tavoitteet vaalikaudelle 2019–2023

Yrittäjät haluaa, että 2020-luku on kasvun vuosikymmen. Ilman kestävää kasvua on mahdoton nostaa työllisyysaste 80 prosenttiin. Korkea työllisyysaste on välttämätön, jotta Suomi selviää 2020-luvulla ikääntymisen kasvattamista hoitokuluista sekä pystyy panostamaan muun muassa sivistykseen, puolustukseen ja ympäristönsuojeluun.

Yrittäjät haastaa kaikki puolueet tarttumaan tähän kasvutavoitteeseen. Tuleva hallitus ei voi laskea politiikkaansa nykyisen kasvu- ja työllisyysuran varaan. Tutustu tavoiteohjelmaan.

Yrittäjäehdokkaat eduskuntavaaleissa 2019

Eduskuntavaalit järjestetään 14.4.2019. Näissäkin vaaleissa on ehdolla kymmeniä yrittäjiä eri puolilta Suomea. Tältä sivulta voit etsiä oman alueesi yrittäjäehdokkaat. Sivulla esiteltävät ehdokkaat ovat Yrittäjien jäseniä.

Kasva Suomi -bussikiertue 18.2.–26.3.2019

Kasva Suomi -kiertue on käynnissä!

Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue kiertää 37 päivän aikana läpi Suomen pohjoisesta etelään. Käymme yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla ja järjestämme yli 100 tapahtumaa: yleisötilaisuuksia, paneelikeskusteluja, yrittäjäkahveja, oppilaitos- ja yritysvierailuja.

Tavoitteemme on tavata mahdollisimman paljon ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia. Katso alla olevasta kalenterista, milloin bussi saapuu paikkakunnallesi ja tule tapaamaan meitä! Tutustu aikatauluun.

Kiertue on käynnissä 18.2.–26.3.2019