Skip to main content

Suomen Yrittäjät tiedote: Valiokuntien ja verkostojen johtoryhmien hakumenettely uudistuu

Suomen Yrittäjien hallitus päätti lokakuun kokouksessaan uudistaa valiokuntatyöskentelyä ensi vuonna ja päätti julistaa valiokuntien ja verkostojen johtoryhmien jäsenten paikat avoimeen hakuun. Tämä haku käynnistyy maanantaina 13.11.2017.

Olemme laatineet valiokunta- ja verkostojen hakua varten omat verkkosivut ja avoin haku tapahtuu hakulomaketta käyttäen. Oheisesta linkistä löytyy perustiedot hakumenettelystä sekä hakulomake.

http://www.yrittajat.fi/valiokuntahaku

https://link.webropolsurveys.com/S/F4E2175D09FE4BA6

 

Muutamia huomioitavia asioita

Tulemme maanantaina 13.11. julkaisemaan omilla verkkosivuillamme uutisen, jossa kerrotaan haun alkamisesta.

Toivomme, että toimialajärjestöt myös miettivät potentiaalisia ehdokkaita, sillä pyrimme saamaan mahdollisimman monta yrittäjää kiinnostumaan asiasta. Tavoitteenamme on, että saamme mahdollisimman asiantuntevaa ja monipuolista kokemusta valiokuntatyöhön.

Huomatkaa, että työmarkkinavaltuuskuntaan valitaan jäsenet vain erovuoroisten jäsenten tilalle ja heille tulee valita myös varajäsenet. Ne toimialajärjestöt, jotka tekevät työehtosopimuksia saavat automaattisesti nimetä edustajan työmarkkinavaltuuskuntaan.

Hyvä huomata, että toimialapohjaisiin valiokuntiin tullaan valitsemaan pääsääntöisesti toimialajärjestöjen edustajia. Pyydämme toimialajärjestöjä tekemään esityksensä täyttämällä hakulomakkeen.

Hakuaika päättyy 30.11.2017 ja asiaa käsitellään 12.12.2017 työvaliokunnassa ja valiokunnat ja verkostojen johtoryhmät valitaan tammikuun hallituksen kokouksessa.

 

Kannustakaa toimialanne yrittäjiä hakemaan

Nostakaa liitteenä oleva Valiokuntahaku-banneri nettisivuston etusivulle ja linkittäkää se osoitteeseen http://www.yrittajat.fi/valiokuntahaku

Bannerin voi myös ladata SYLVI-extranetistä osoitteesta http://extra.yrittajat.fi/fi-FI/etusivu/markkinointiviestinta/jarjesto-ja-palvelut/

Mikäli joku tarvitsee vain linkin Webropol -lomakkeeseen, se on osoitteessa.

https://link.webropolsurveys.com/S/F4E2175D09FE4BA6

 

Toivomme, että tiedotatte aktiivisesti asiasta omissa julkaisussanne.

Lisätietoja       

Asiaan liittyviin kysymyksiin vastaavat allekirjoittanut (17.11.2017 asti) ja järjestöjohtaja Hanna Hietala, 041 544 9500