Skip to main content

SKY yhteistyöhön FITRA:n ja Trainer4You:n kanssa

SKY on aloittanut yhteistyön sisältöjen kustantaja ja tuottaja FITRA:n ja koulutusorganisaatio Trainer4You:n kanssa.

Yhteistyön aloittamisen kunniaksi…

SKY:n jäsenet ja aktiiviset APT:t saavat – 25% alennuksen FITRA sporttikirjakaupan koko valikoimasta (pois lukien ennakkotilaukset ja olemassa olevat tarjoukset). Tilauksen yhteydessä tulee käyttää alennuskoodia: SKYFITRA. Koodi syötetään tilausvaiheessa ostoskorissa (SKY:n jäsenyys tarkistetaan).

Käy myös luomassa maksuttomat tunnukset Trainer4You:n tietopankkiin. Valikoimista löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa liikunta- ja hyvinvointialasta liikunta-alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille henkilöille. Rekisteröityneille lähetetään myös aika ajoin uutuuksista kertova uutiskirje.

 

 

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi-, lifestyle- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö julkaisee kirjoja, oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia sisältöjä sähköisiin kanaviin.

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys. Koulutamme liikunta- ja hyvinvointialalle uusia valmentajia ja tarjoamme yritysasiakkaillemme fyysistä hyvinvointia edistäviä palveluita.

 

Erimover Oy Ab on Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yritys, johon kuuluu Erimoverin lisäksi Trainer4You, Fitra, HELT Global, sekä Funcy Family. Erimover -konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti.