Skip to main content

SKY jakaa taas vapaalippuja uudistuvaan FIBO2018 ”Global Fitness” –tapahtumaan

Älä ohita vuoden tärkeintä liikunta- ja hyvinvointi-alan ammattitapahtumaa. Muutamassa huhtikuisessa päivässä saat loistavan yleiskatsauksen alan trendeihin ja tulevaisuuden visioihin. Kölnin reissulta saat roppakaupalla tietoa ja ideoita hyödynnettäväksi oman liiketoiminnan pyörittämiseen ja kuntokeskustoiminnan kehittämiseen. FIBO 12.-15.4.2018 Kölnissä.

FIBO:ssa uudet tuulet puhaltavat

Enemmän elämyksellisyyttä, lisää koulutustilaisuuksia ja selkeämpi tilan käyttö – tätä kaikkea on uudistunut FIBO 2018, maailman suurin liikunta- ja hyvinvointialan messutapahtuma Kölnissä 12.-15. Huhtikuuta 2018. Viime kerralla tapahtuma houkutteli paikalle yli 150 000 kävijää ja messualueella oli 1 019 näytteilleasettajaa 49:stä maasta.

Muita uudistuksia on kuluttajien pääsy tapahtumaan kaikkina neljänä tapahtumapäivänä aiemman kahden päivän sijaan. Näyttelyalueelle rakennetaan myös ”Silence Slot” –neuvottelu-alue, missä voi pitää liikeneuvotteluja, ilman taustahälyä ja sitähän FIBO:ssa tosiaan riittää! Tapahtumaan odotetaan noin 1100 näytteilleasettajaa ja tällä hetkellä yli 82 prosenttia näyttelytilasta on jo varattu.

Kolmesta tuli yksi

Johtavan kansainvälisen ”Global Fitness” -messutapahtuman on uudistettu myös näyttelyinfran puolella. Tavoitteena on parantaa kävijäkokemusta, selkeämmän näyttelyalueratkaisun avulla.

“Ajattelemme liikunta- ja hyvinvointi-alaa kokonaisvaltaisesti”, sanoo FIBO: n johtaja Silke Frank. “Se tarkoittaa sitä, että jatkossa on vain yksi FIBO entisen kolmen erillisen osa-alueen sijaan”.

Tapahtuman näytteilleasettajien tulee myös huomioida uusi modernimpi lähestymistapa ja pyrittävä tarjoamaan kävijöille innovatiivisia ja uusia näkemyksiä tarjoamissaan tuotteissa ja palveluissa. Perinteisten raja-aitojen kaatuessa läpinäkyvyys tuo myös alan toimijoille mahdollisuuksia löytää uusia kohderyhmiä.

Näyttelyalueen teemat ovat:

  • Cardio & Strength
  • EMS & Vibration
  • Group & Aqua Fitness
  • Functional Training
  • Fighting Fit
  • Sports Nutrition *UUSI*
  • Fashion& Interior *UUSI*
  • Wellness & Beauty
  • Power

 

Koulutuksen paino-arvo kasvaa

Osallistujilta kerätyn palautteen seurauksena on tapahtuman koulutussisältöä myös lisätty.  FIBO akatemiassa on mahdollisuus kuunnella luentoja alan ykkösaiheista.  Toimia-alalle syntyy uutta liiketoimintaa yhä enemmän ja mielenkiintoisia Start-Upeja on esillä New Business –alueella. FIBOssa fokusalueena on fysioterapia ja ennaltaehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen integrointia vahvistetaan näyttelyalueella ja koulutusosiossa.

SKY tarjoaa Suomalaisille osallistujille maksuttomia kahden päivän FIBO-lippuja

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry on FIBO lähettiläänä jo kolmatta vuotta peräkkäin. SKY:llä on jaossa kahden päivä MAKSUTTOMIA messulippuja.

Tilaa maksuton 2-Day FIBO- passi TÄSTÄ

Messutapahtuman avaa 11.4.2018 järjestettävä European Health & Fitness Forum. EHFF 2018 –seminaarissa yli 400 liikunta-alan päättäjää ja vaikuttajaa vaihtava ajatuksia ja verkostoituvat jo viidettä kertaa Kölnissä.