Skip to main content

Mitä, missä, milloin? – Uutisia, tapahtumia ja aktiviteettejä liikunta-alan ammattilaisille

Uutisia, tapahtumia ja aktiviteettejä liikunta-alan ammattilaisille

SKY:n syyskokous & seminaari 2.12.2016

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys järjestää liikunta-alan ammattilaisille suunnatun seminaarin otsakkeella: “Talous ja vaikuttavuus”.
Paikka: Herttoniemessä Opus3 – Aida auditoriossa, Hitsaajankatu 20.
Aika: Perjantaina 2.12.2016 klo 12.00-16:00
Ohjelmassa mm. SOTE uudistuksen vaikutukset hyvinvointipalvelujen liiketoimintaan. Puhujana Susanna Kallama, elinkeinoasioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät. Tietoisku: Liikunta-alan palvelumuotoilukoulutus alkaa! Sinustako liikunta-alan palvelumuotoiluguru? Joonas Liimatainen, Tamora. Aktiivinen ikääntyminen ja PAHA-hankkeen yhteenveto ja jatkotoimenpiteet. Esitellään mallit ja parhaat käytännöt liiketoiminnan suunnittelua varten. Infoa tulevista tapahtumista ja aktiviteeteista ym. ym. Seminaarin päätteeksi glögitarjoilu.
Lue lisää ja osallistu seminaariin
Seminaarimaksu: 30e SKY:n jäsenille ja 60e ei jäsenille, jäseneksi voit liittyä TÄSTÄ

Ennen seminaaria Aida –auditoiriossa järjestetään Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen syyskokous 2.12.2016.

Klo 9:45 alkaen ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus. Esillä on sääntöjen määräämät asiat. Ilmoittaudu vuosikokoukseen sähköpostilla: toimisto@sky-ry.fi

Liikuntapalvelujen arvonlisäverokantaan muutoksia?

Yritysverotusyksikkö pyysi lausuntoa oheisesta luonnoksesta Verohallinnon ohjeeksi liikuntapalvelujen arvonlisäverokannasta. SKY valmisteli asiaa yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa ja toimitti vielä eriksen oman lausunnon. Asian käittely on edelleen kesken yritysveroyksikössä.

Gymtec: Kunto- ja terveysliikunnan ammattimessut Tampereella

Gymtec-messut järjestetään 16.–17.3.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. SKY ry on kumppanina Gymtec -messuilla näyttelyalueella, seminaariorganisaattorina ja SKY järjestää myös gaalaillallisen messujen aikana.

Gymtec on osa SGGF-messukokonaisuutta, joka koostuu Sportec-, Greentec-, Gymtec- ja Fysiotec-tapahtumista. SGGF muodostaa Suomen laajimman ja perinteisimmän liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisten tapahtuman. Lue lisää

FIBO Global Fitness 6.-9.4.2017 Kölnissä

SKY on jälleen virallinen FIBO -lähettiläs Suomessa ja ILMAISIA kahden päivän FIBO-passeja on tulossa jakoon. Lippujen tilausohjeet toimitetaan myöhemmin. Vuonna 2016 FIBOssa vieraili yli 150.000 kävijää eli kävijämäärä on tuplaantunut neljän vuoden aikana! Pysy kuulolla sillä FIBO todellakin on yksi maailman suurimmista messutapahtumista ja se on aivan pakko nähdä ja kokea itse paikanpäällä! Tutustu tapahtumaan

“Right now, FIBO is among the world’s leading trade fairs with the best growth momentum. Simply a fantastic development”, says Hans-Joachim Erbel, CEO Reed Exhibitions Deutschland.

APT-verkkokauppa on avattu

Auktorisoiduille Personal Trainereille on avattu oma, vain APT:lle suunnattu verkkokauppaja. Ostoksia tehtäessä tulee olla oma APT-kortti käden ulottuvilla sillä ostoskorivaiheessa lisätietoja-kenttään tulee kirjoittaa nimi ja APT-kortin numero. Tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet ovat laadukkaita Puma-tuotteita: tekstiilejä, lippiksiä, juomapulloja ja kasseja. Jatkossa valikoimaan on tulossa mm. Polarin -tuotteita. Verkkokaupan valikoimaa laajennetaan kysynnän mukaan. Klikkaa tästä verkkokauppaan!

Sinustako liikunta-alan palvelumuotoiluguru?

Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä SKY on muotoillut yhdessä Tamora Oy:n kanssa oppisopimuksena suoritettavan koulutuskokonaisuuden. Koulutus on suunnattu kunto- ja terveysliikuntakeskusten toiminnasta ja niiden kehityksestä vastaaville johtajille, esimiehille ja avainhenkilöille tai yrittäjänä hyvinvointialalla itsensä työllistäville henkilöille. Koulutus kestää yhden vuoden ja suoritetaan konkreettisena, omaa työympäristöä hyödyttävänä näyttötutkintona.

Palvelumuotoilukoulutus järjestetään kahdella eri painotuksella: 1. Muotoile palvelut, tee parempaa bisnestä! 2. Uudista palvelut, onnistu johtajana!

Valmennusohjelma antaa sinulle ajantasaiset työkalut ja toimintamallit palveluiden ja myynnin kehittämiseen. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kaikille lähijaksoille, myös oman painotusalueen ulkopuolella. Opinnot suorittanut opiskelija saavuttaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon Ensimmäinen infopäivä opiskelijoille 11.1.2017. Lue lisää ja ilmoittaudu opiskelijaksi!

SMASH 29.11. Suvilahdessa

Yksi kaipaa inspiroitumista, arjen haasteiden voittamista tai oikeita kumppaneita. Toinen on kehittämässä innovatiivista tekniikkaa tai palveluita, joissa piilee uusia mahdollisuuksia liikunnalle, urheilulle ja hyvinvointialalle. Tarvitaan alusta, jossa puuttuvat palaset voivat loksahtaa paikoilleen. Tämän kaiken mahdollistaa sporttikansalle suunnattu Smash! Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan, jossa sportti, intohimo ja teknologia löytävät toisensa! Lue lisää tapahtumasta
Parhain terveisin
Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry