Skip to main content

Liikuntapäivät alkavat Maanantaina 21.9.2020!

Vaikuttavaa liikettä – Liikuntapäivät 2020 saa kaikki liikkeelle!

Vuoden 2020 Liikuntapäivien teemana on “Vaikuttavaa liikettä,” joka tavoitteena on nostaa esiin liikunnan vaikutusta elämänlaadun parantamiseen – terveyskuntoon ja aktiiviseen elämään. Liikkuminen on tärkeä osa kansanterveyttä. Fyysinen aktivisuus, ravinto, uni ja mielenterveys ovat hyvinvoinnin tarkeitä osa-alueita. Kansansairauksien ehkäisemisen ohella toimintakyvyn ylläpitämiseksi liikumisella on selkeää tutkittua vaikuttavuutta.

Liikuntapäivät käynnistyvät kampanjalla 21.9.-30.9.2020. Tavoitteena on innostaa ihmiset liikkumaan itselleen sopivimmalla tavalla, tarjoamalla kuntokeskusten tuottamia liikuntamahdollisuuksia ympäri Suomea avointen ovien periaatteella maksuttomasti. Olemme myös ennakoineet mahdolliset pandemian vaikutukset ja toteutamme kampanjan aikana myös etäohjauksia. Vaikuttavaa liikettä toiminnot jatkuvat aina joulukuuhun asti liikuntaan liittyvien asioiden ja toimintojen parissa.

Missä Liikuntapäivät järjestetään?

Liikuntapäivät on koko Suomen kattava tapahtuma, ja tapahtumaan osallistuu liikuntapalveluiden tarjoajia kautta maan. Liikuntapäivät on myös osa Eurooppalaista “European Week of Sportia”. 

Kuka järjestää Liikuntapäivät?

Liikuntapäivien järjestävänä tahona toimii SKY ry.

Miten voin osallistua yrittäjänä?

Liikuntapäivät-verkkosivu kokoaa yhteen paikkaan kaikki tapahtumaan osallistuvat yritykset, josta liikkujien on helppo etsiä itselleen sopivin liikuntakokeilu.

Jokainen yritys voi itse päättää minä päivinä ja kellonaikoina ”Avoimet ovet” pidetään, ja nämä tiedot ovat saatavilla Liikuntapäivien verkkosivuilla.

Lisäksi Liikuntapäivien ympärille rakennetaan virtuaalitapahtuma sosiaalisten medioiden kautta, jossa yritykset esittelevät palveluitaan haluamallaan tavalla videoiden, kuvien ja nettisivulinkkien muodossa ja liikkujat pääsevät tutustumaan yritysten tarjontaan.

Ilmoittaaksesi yrityksesi mukaan tapahtumaan, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen täältä! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua osallistumiseen, olemme yhteydessä kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin lisätietojen kanssa!