Skip to main content

Liikuntapäivä on avoin kaikille!

Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan VELOITUKSETTA kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa.

Tänä vuonna liikutaan ”Sata liikettä Suomelle!”

Hei kaikki kuntokeskukset ympäri Suomen!

Lähde mukaan liikuttamaan Suomea! Maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma Liikuntapäivät 2017 järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017. Varaa pakettisi TÄSTÄ LINKISTÄ

Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle”

Haluamme kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja keräämään liikunnallisia suoritteita liikuntapassiin. Kaikkien passin täyttäneiden ja palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja Suomen 100-vuotispäivänä. Tapahtuma on osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -kampanjaa.
Yhteistyössä: OKM

European Week of Sport #BeActive! Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa nyt ja myös jatkossa.

European Week of Sport -aktiviteetit kokoavat somessa yhteen #BeActive -tägi. Voit myös ilmoittaa oman organisaatiosi Liikuntapäivä-aktiviteetit European Week of Sport -sivuille ja saada lisää näkyvyyttä tapahtumallesi. #BeActive #Liikuntapäivät #SataliikettäSuomelle

Liikuntapäivät –tapahtuma on saanut liikkeelle kymmeniä tuhanisa liikkujia ympäri Suomea ja mukana on ollut toista sataa liikuntapaikkaa useilla eri paikkakunnilla. Lähde mukaan, niin laitetaan yhdessä Suomi liikkumaan.

”Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on 3000 fania, tapahtumasivuilla kymmeniä tuhansia verkkovierailuja ja kävijäpalaute on ollut innostunutta. Liikuntapäivät -tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi!”

Varmista näkyvyytesi Liikuntapäivät tapahtumasivuilla Early Bird hinnoilla!

Voit valita näkyvyyden joko liikuntapaikkasi perustiedoilla tai laajemmalla mediapaketilla, jolloin käytössäsi on valmis ja monipuolinen markkinointiviestintäalusta, somekampanjoineen.

Hinnat jälkeen: 1.500€ mediapaketti ja 390€ peruspaketti

Varmista näkyvyytesi Liikuntapäivät -tapahtumasivuilla Early Bird hinnoilla! Voit valita näkyvyyden liikuntapaikkasi perustiedoilla tai mediapaketilla, jolloin käytössäsi on valmis ja monipuolinen markkinointiviestintäalusta somekampanjoineen.

”Kaikilla on kauhea kiire, ei ole aikaa keskittyä Liikuntapäivien markkinointiin!”

Ei hätää, meillä on ratkaisu: Tilaa Liikuntapäivät MEDIAPAKETTI 1.500€ ja SÄLLÖNTUOTTAJAN TYÖKALUPAKKI 250€. Toimita haluamasi sisältö (luonnos, linkki, julkaisu tms.), me hoidamme tekstin muokkauksen, julkaisun ja kampanjoinnin puolestasi Liikuntapäivien digimedioissa.

Varaa pakettisi TÄSTÄ LINKISTÄ ja sovitaan saman tien SoMe-kampanjasi ajankohta.

Liikuntapäiväterveisin,
#BeActive #Liikuntapäivät #SataliikettäSuomelle
SKY ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys