Skip to main content

Kunto- ja terveysliikunta-alan yritysten sopimukset Musiikkiluville

Gramexin ja Teoston perustama GT Musiikkiluvat Oy, jota myös kutsutaan nimellä Musiikkiluvat.fi, aloitti toimintansa lokakuussa ja se hoitaa musiikin käyttölupa-asioita monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti verkkopalvelun, asiakaspalvelun ja aluevastaavien kautta.

Liikunta-alan taustamusiikkilupatuotteiden sopimukset siirtyvät Gramexilta ja Teostolta Musiikkiluville ensimmäisenä asiakasryhmänä helmikuun lopussa.

Tämä tulee yrityksille näkymään niin, että Musiikkiluvat lähettää ensiksi oman sopimusvahvistuksensa yrityksille, jonka jälkeen yritykset saavat maaliskuussa laskun Musiikkiluvilta.

Sopimusvahvistuksen asiakastiedot ovat siirtyneet Gramexilta ja Teostolta ja tiedot pyydetään tarkistamaan huolellisesti. Sopimusvahvistuksesta löytyvät mm. voimassa olevien Gramex- ja Teosto-lupien maksuperusteet ja hinnat sekä Musiikkilupien uudet sopimusehdot. Samalla otetaan käyttöön yhteinen hintaparametri eli viikkotuntien määrä kuukaudessa (keskimäärin.)

Lupatuotteiden hinnat perustuvat Gramexin ja Teoston hinnastoihin ja ovat luettavissa sopimusvahvistuksen lisäksi Musiikkilupien verkkosivuilta musiikkiluvat.fi.

Jos sopimusvahvistuksen tiedoissa on korjattavaa, niin tiedot voi kätevästi päivittää Musiikkilupien verkkopalvelussa, johon voi kirjautua sopimusvahvistuksesta löytyvällä rekisteröintikoodilla. Kirjautumalla verkkopalveluun voi samalla osallistua arvontaan, jossa voi voittaa iPad Pro -tabletin. Toki yhteyttä voi aina ottaa myös Musiikkilupien asiakaspalveluun; p. 030 6705 030 tai asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.

Musiikkiluvat toivoo, että mahdollisimman moni alan yrityksistä kirjautuisi verkkopalveluun, jotta alati muuttuvat yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet saataisiin pidettyä ajan tasalla.

Musiikkiluvat.fi lupaa tehdä musiikin käyttölupien hankkimisen ja korvausten maksamisen helpoksi.

 

KUNTO- JA TERVEYSLIIKUNTA-ALAN TUOTTEET

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen ohjatussa musiikkiliikunnassa kunto-, hyvinvointi- ja liikuntakeskuksissa tai tanssikoulun tanssitunneilla.

Taustamusiikki kuntosalissa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen kuntosalien, liikunta- ja hyvinvointikeskuksien asiakastiloissa.

Taustamusiikki urheiluhallissa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen urheilu- ja liikuntatoiminnan aikana urheiluhallissa.

Erilaiset tallennusluvat

Musiikkiluvat asiakaspalvelu

 

TEOSTOSTA:

Tapahtumalupa

Teoston ja Gramexin yhteinen musiikinkäyttölupa mm. urheilukilpailujen, liikuntanäytösten, näyttelyiden ja muiden liikuntaan liittyvien tapahtumien järjestäjille.

Lupa on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille, järjestöille ja yksityishenkilöille ja sen saa Teoston verkkosivuilta www.teosto.fi.

Puhelinoperaattorit laskuttavat soitosta asiakaspalvelunumeroihin seuraavasti (hinnat sis. alv)

Musiikkiluvat.fi asiakaspalvelunumero: soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min