Skip to main content

Kunnon liiketoimintaa: Hyvinvoinnista bisnes UUTUUSKIRJA liikunta-alan yrittäjille

Idearikas ja käytännönläheinen teos kaikille yrittäjille. Kunnon liiketoimintaa auttaa rakentamaan voittavia tiimejä, hallitsemaan budjettia ja kassavirtaa, sekä miettimään omaa ja tiimisi ajankäyttöä.

Liikunta ja hyvinvointi ovat tämän ajan yksi kasvava ja kiehtova trendi. Miten kunnon liiketoimintaa tehdään ja mitä se vaatii? Oletko ajatellut liikuntaan ja terveyden edistämiseen liittyvän yrityksen perustamista? Oletko jo tällä alalla ja tarvitset tukea omaan toimintaasi? Haluatko kehittyä johtajana, oli alasi mikä tahansa? Onko sinun budjettisi tasapainossa? Entä henkilöstö, miten se voi?

Jutta Österberg-Hurme ja Sami Hurme ovat liikunta-alan moniosaajia, jotka ovat luoneet lukuisia onnistumistarinoita yrittäjän urillaan. Tämä dynaaminen pariskunta on kerännyt kirjaan parinkymmenen vuoden kokemuksella tarinoita elävästä elämästä, yrittäjän arjesta. Konkreettiset kirjan vinkit voit hyödyntää helposti oman elämäsi unelman toteuttamisessa. On alasi mikä tahansa, on aika virittää siitä kunnon liiketoimintaa.

SKY:n jäsenet voivat tilata kirjan ennakkoon -25% OVH:sta ja ilmaisella toimituksella suoraan kustantajan verkkokaupasta oheisesta linkistä hintaan 26,25€ (OVH 34,90€) kotiin toimitettuna. Kirja julkaistaan 16.3.2017.

http://www.fitrakauppa.fi/kunnonliiketoimintaa-sk.html

Mikäli olet kiinnostunut useammasta kappaleesta ota yhteyttä Fitran myyntipäällikkö Matti Alasimoseen puh. 050 461 7730 tai matti.alasimonen@fitra.fi