Skip to main content

FIBO 2020 @Business & @Home – FIBO 2020 GOES DIGITAL!

FIBO 2020 toteutetaan täysin digitaalisena tapahtumana. Tapahtuma jakautuu kahteen eri osaan, 1.-2.10. toteutettavaan FIBO@Business tapahtumaan joka on suunnattu ensisijaisesti yritysasiakkaille, sekä 3.10. FIBO@Home joka taas suuntaa ohjelmansa kuluttajille.

Tapahtuman järjestelyissä tullaan hyödyntämään FIBO:n kattavaa sosiaalisen median verkostoa sekä täysin uutta digitaalista tapahtuma-alustaa. FIBO@Business antaa näytteilleasettajille mahdollisuuden tuoda uusia tuotteita ja palveluita esille aivan uudella tavalla, kun maailman suurin hyvinvoinnin ja liikunnan messutapahtuma siirtyy digitaaliseksi! Tapahtumaan voi ilmoittautua ja rekisteröityä ilmaiseksi täällä.

FIBO@Home tapahtumaa taas voi seurata kuka tahansa FIBO:n instagram-tilin kautta. Luvassa on ohjelmaa koko päiväksi: online-treenejä, ravintovinkkejä ja asiantuntijahaastatteluita. Koko ohjelman löydät täältä! 

FIBO 2020 huipentuu 4.-11.10.2020 Shopping Weekiin, jonka aikana löydät huipputarjouksia FIBO:n kumppaneilta FIBO:n Facebook-sivuilta sekä Instagram-tililtä!

Linkit:

FIBO@Business

FIBO@Home

Lisätiedot:

Riitta Hämäläinen-Bister

p. +358 – (0) 40- 515 4449

toimisto@sky-ry.fi

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *