Skip to main content

Digisilta: Ethän jää yksin digiratkaisuiden kanssa – Me autamme

Mikäli yrityksesi toimii sosiaali-, terveys- tai hyvinvointialoilla, voit hyödyntää SOTEHY –DigiSilta –hankkeen MAKSUTTOMIA palveluita syksyn 2019 aikana!

SOTEHY –DigiSilta –hanke on valtakunnallinen ja tarjolla on erilaisia tapahtumia:

DIGI-Soteuttamo, jossa asiantuntijavieraat napakasti tiivistäen avaavat digiratkaisuissa huomioitavia tekijöitä, olipa sitten kyseessä ohjelmistoratkaisut, tekniset laitteet tai näiden erilaiset
yhdistelmät. Miten huomioida alan erityisvaatimukset ja hallita digiratkaisun käyttöönotto?

Ratkaisuja asiakkaiden kanssa rakentaneiden puheenvuoroja sekä yrittäjien omakohtaisia kokemuksia.

Katso kiertueaikataulusta maakuntasi ajankohta.

Mikäli et siihen pääse, voit osallistua myös kiertueen johonkin muuhun sinulle sopivaan tilaisuuteen, tilaisuuden kesto noin 3 tuntia sisältäen kahvi/tee –tarjoilun.

Digi-illat. Iltojen teemat valitaan täysin mukaan valittujen organisaatioiden nostamista digiaiheista. Voit siis olla varma, että sinua kiinnostavia asioita käsitellään digi-illoissa, joista voit osallistua jompaankumpaan tai molempiin. Asiantuntijan lisäksi saamme vertaiskokemuksia, suosituksia ja näkökulmia myös toinen toisiltamme.

Katso Digi-iltojen aikataulusta maakuntasi ajankohta.

Iltoihin valitaan 10 organisaatiota. Mukaan valitut tuovat iltoihin omat toiveensa ja näkökulmansa ennen iltoja toteutettavissa lyhyissä (15-30min) kartoituskeskusteluissa, joiden avulla illat kohdennetaan toiveidenne mukaan. Kaksi iltaa, joiden kesto noin 3 tuntia per ilta sisältäen kahvi/tee –tarjoilun.

DigiTrainer –palvelu, jossa saat asiantuntijan avuksi ja tueksi digiratkaisun käyttöönotossa. Usein suurin haaste ei lopulta ole digiratkaisuista päättäminen, vaan huoli siitä, riittääkö aika ja osaaminen valitun ratkaisun käyttöönottoon. Haluamme, ettet jää yksin! Jos olet tehnyt hiljattain (vuonna 2019) digiratkaisun, jonka käyttöönotto ei vielä ole halutulla tavalla onnistunut tai olet parhaillaan tekemässä digiratkaisua, voit ilmoittautua mukaan tähän palveluun. Paikkoja on rajoitetusti.

Valinnat tehdään tarve huomioiden, samalla myös varmistetaan, että toivottuun apuun ja asiantuntemukseen pystyy DigiTrainer avun antamaan. Palvelun kesto kahdesta tunnista kahteen
päivään riippuen hakijoiden tarpeesta ja määrästä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mikko Hannula
Projektipäällikkö, KTM
SOTEHY –DigiSilta –hanke
+358 295 029 247
mikko.hannula(at)ely-keskus.fi