Skip to main content

Messuterveiset Kölnistä

FIBO 7-10.4.2016, Köln

Maailman suurimpiin liikunta-alan messutapahtumiin kuuluva ”FIBO – Global Fitness” keräsi tänä vuonna ennätysmäärän kävijöitä. Järjestäjät raportoivat tapahtumassa vierailleen 153.000 kävijää, joista 83.000 oli alan ammattilaisia yli sadasta maasta. Näytteilleasettajien määrä kasvoi 32% edellisestä vuodesta ja myös SKY:llä oli ständi ”Innovations from Finland” –osastolla. Kaiken kaikkiaan paikalla oli huimat 960 näytteilleasettajaa esittelemässä uusimpia liikunta-alan innovaatioita.

WP_20160407_009Kuumimmat trendit löytyivät teknisten innovaatioiden ja digitalisaatioon liittyvistä sovelluksista ja yksilöllisen valmennuksen saralta. Tänä vuonna kokonainen halli oli omistettu EMS:lle (electrical muscle stimulation), eikä syyttä, sillä joka kuudennella messukävijällä oli kyselyn mukaan suunnitelmia investoida tällä alueella. Perinteisemmät alueet kuten functional- ja cardiotreeni sekä ryhmäliikunta pitivät pintansa kestosuosikkeina.

Tapahtuman käynnisti loppuunmyyty Euroopan Health & Fitness Forum (EHFF) tarjoten seminaariluentoja, case-esimerkkejä ja paneelikeskusteluja. Tilaisuudessa esiteltiin myös Euroopan Health & Fitness Market -tutkimus. Sen mukaan alan tuotot ovat kasvaneet 4,9 prosentin kasvuvauhdilla ja jäsenyydet lisääntyneet 3,9 prosenttia vuoden 2015 aikana. SKY on virallinen FIBO  -lähettiläs myös ensi vuonna ja jaossa on jälleen maksuttomia kahdenpäivän messupasseja. Ensi vuonna toivottavasti saadaa vielä suurempi Suomalaisten joukko mukaan FIBO 2017 messuille.

Kaiken messuilun lomaan mahtui myös muutama hyvä illallinen ja tietenkin saksalaista olutta!

Riitta Hämäläinen-Bister, toiminnanjohtaja, SKY ry

 

Related News

Olemme valmiita! GDPR on täällä

EU:n tietosuojauudistus GDPR (General Data Protection Regulation) astuu voimaan toukokuun 25. päivänä 2018 ja olemme...

Liikunta ennaltaehkäisevän terveystyön viralliseksi osaksi. SKY ry on mukana, ole sinäkin!

  ”Haluathan olla yhdessä mukana juhlistamassa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä vahvistamalla liikunnan asemaa yhteiskunnassamme.” Oikeusministeriöön on...

FIBO PRESS RELEASE 13.11.2019

Health & training at the FIBO: The new Hall 8 Health is playing an increasingly...