Skip to main content

Suomi Toimii – Suomi Harrastaa – Liikuntapäivät mukana 23.9.-30.9.2021 – Tauko on ohi, nyt saa taas liikkua!

Tänä vuonna Liikuntapäivät kasvaa Suomi Toimii – Suomi Harrastaa -kampanjan kautta https://suomitoimii.fi/suomi-harrastaa/. Osana Suomi Harrastaa -kokonaisuutta toteutetaan valtakunnallinen liikkumisen ja hyvinvoinnin kampanja ajalla 27.8.–31.10.2021. Suomi Toimii – Suomi Harrastaa -sivustolle kootaan valtakunnallisten toimijoiden kampanjat. Valtakunnalliset toimijat kokoavat omille sivuilleen omien jäsenjärjestöjensä, jäsentensä tai kohderyhmiensä toimet.  SKY:n tuottaman Vaikuttavaa Liikettä – Liikuntapäivät -tapahtumakokonaisuuden  www.liikuntapäivät.fi kautta 23.9.–30.9. Myös yritykset ovat mukana.

Tauko on ohi – Nyt liikkumaan – BeActive! 

Liikunnan merkitys kansanterveydelle on kiistatonta. Aktiivisena pysyminen sekä liikkuminen ovat tärkeitä tekijöitä toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Yhteiskunnan avautuessa hiljalleen koronarajoitusten jälkeen Liikuntapäivät yhdessä alan yrittäjien kanssa haluavat tukea ihmisten paluuta aktiiviseen, hyvinvointia tukevaan arkeen terveysturvallisesti. Alan yritykset ovat rakentaneet koronapandemian aikana turvallisia käytäntöjä, terveysturvallisuusohjeistukset ja -suositukset huomioiden.

Miten voin osallistua yrittäjänä?

Liikuntapäivät järjestetään 23.–30.9. samaan aikaan myös European Week of Sports/ EuropeActiven BeActive-Day:n ja eurooppalaisten toimialajärjestöjen kanssa, jonka tunniste on #BeActive https://www.youtube.com/watch?v=KNFMIURmKPg  (23.9. National Fitness Day). Liikuntapäivien ja siinä olevien yritysten näkyvyys kasvaa useissa eri verkostoissa ja kanavissa. Olemme osa yhteiskunnan tärkeää ja Vaikuttavaa Liikettä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.  Aktiivisella mukanaololla jokaisella on erinomainen mahdollisuus tukea jäsenpysyvyyttä yhdessä toimimalla ja myydä uusia jäsenyyksiä ennätyslukemat. Lähde mukaan!

Liikuntapäivät -verkkosivu kokoaa yhteen paikkaan kaikki tapahtumaan osallistuvat yritykset.

Yritykset voivat itsenäisesti päättää ”avoimien ovien” tapahtumapäivät ja -ajat. Mukaan pääsee, jos tarjoaa vähintään kolme (3) maksutonta liikkumistapahtumaa. Nämä tiedot ovat saatavilla ilmoitettujen tietojen perusteella Liikuntapäivät -verkkosivuilla.

Liikuntapäiviä voi myös seurata monipuolisten virtuaalitapahtumien kautta. Videot, kuvat ja verkkosivulinkit sosiaalisessa mediassa houkuttelevat liikkujia tutustumaan yrityksien palveluihin. Liikkujat voivat jakaa kuvan tai videon omasta harrastuksestaan tai osallistumisesta johonkin liikkumiskampanjaan tai haasteeseen käyttämällä #SuomiHarrastaa #Liikuntapäivät #BeActive -aihetunnisteita yhdessä eurooppalaisten ja valtakunnallisten kampanjoiden kautta.

Liikuntapäivät tuottaa materiaalipankin, jota voit hyödyntää omassa markkinoinnissa ja viestinnässä haastaen ihmiset ja yhteisöt liikkumaan.

Liikuntapäivät -paketin hinta

Osallistumismaksu SKY:n jäsenyrityksille on 199 € / yksi toimipiste ja seuraavat toimipisteet ovat 100 €/kpl. Ei-jäsenen hinta on 500 €/toimipiste ja seuraavat toimipisteet 250 €/kpl

Voit myös liittyä SKY:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenedut välittömästi. Liity jäseneksi: https://sky-ry.fi/jaseneksi.

Ilmoittaaksesi yrityksesi mukaan Liikuntapäiville 2021 täytä ilmoittautumislomake täältä.

Kuka tuottaa Liikuntapäivät?

Liikuntapäivien tuottajana toimii SKY ry ja järjestäjinä ovat alan yritykset ja kumppanit. Liikuntapäivät ovat osa #BeActive Euroopan urheiluviikkoa – SKY on mukana yhdessä eurooppalaisen toimialajärjestö EuropeActiven www.europeactive.eu  kanssa toteuttamassa BeActivedayn  www.beactiveday.eu  ja Liikuntapäivien 23.9.2021 pidettävää starttia järjestämällä myös valtakunnallisen seminaarin https://www.liikuntapaivat.com/seminaari. Seminaari on maksuton.

Liikuntapäivät ovat lähellä sinua

Liikuntapäivät ovat koko Suomen kattava tapahtuma. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta, sillä tapahtumaan osallistuu monipuolisesti liikuntapalveluiden tarjoajia eri puolilta Suomea maksuttomasti.

Tavoitteena on kannustaa ihmisiä palaamaan liikunnan harrastamisen ja yhdessä tekemisen pariin. Liikuntapäivät liikuttaa kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa 23.9.–30.9., löydät mukana olevat liikuntapaikat tästä: https://www.liikuntapaivat.com/liikuntapaikat

Related News

Enää muutama viikko ja sitten Riminille!

RIMINI WELLNESS 30.5. – 2.6.2019 Riminin Wellness -messut ovat aivan tuota pikaa Adrianmeren rannalla Italiassa....

Olemme valmiita! GDPR on täällä

EU:n tietosuojauudistus GDPR (General Data Protection Regulation) astuu voimaan toukokuun 25. päivänä 2018 ja olemme...

Vierailija Blogi KF Professional: SKY Arkea ja tulevaisuutta

SKY järjesti torstaina 26. toukokuuta iltapäivän mittaisen seminaarin, jossa pureuduttiin ajankohtaisiin asioihin, joilla on vaikutusta...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *