Skip to main content

Kevään muistilistalle: Muista tilata FIBO-liput ja laittaa tietosuoja-asiat kuntoon

Kevään muistilistalle: Muista tilata FIBO-liput ja laittaa tietosuoja-asiat kuntoon

Tapahtumien täyteinen kevät on tulossa!

Enää muutama viikko ja Kölnissä pyörähtää käyntiin FIBO 2018 “Global Fitness” -tapahtuma 12.-15.4.2018. Samalla viikolla tiistaina 10.4. Kölnissä järjestetään EuropeActiven “General Assembly” -kokous. Tilaisuudessa valitaan mm. EuropeActiven uusi hallitus, mihin myös SKY:n toiminnanjohtaja Riitta Hämäläinen-Bister on ehdolla. Keskiviikkona 11.4. on vuorossa jälleen kerran loppun myyty European Health & Fitness Forum. Seminaarin teema on ‘Human Capital in the Fitness Sector’.

Liikunnan ja urheilun tulevaisuus: Vastaa kyselyyn!

Opetus- ja kulttuuriministeriö on käynnistänyt liikuntapoliittisen selonteon valmistelun, joka liikunnan ja urheilun historiassa on osaltaan ensimmäinen. Selonteko viedään eduskunnan laajaan käsittelyyn. Liikunnan ja urheilun elinvoimaisen tulevaisuuden näkökulmasta kansalaiset, toimijat, asiantuntijat ja päättäjät ovat keskeisessä roolissa. Nyt kannattaa antaa oma, liikunta-alan ammattilaisen näkökulma valmisteluun!

FIBO 2018

SKY on tapahtuman suurlähettiläänä ja jakaa taas vapaalippuja FIBO2018 ”Global Fitness” –tapahtumaan. Maksuttomaan kahden päivän FIBO-passiin oikeuttavia koodeja on Suomessa tähän mennnessä jaettu enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vielä ehdit hankkia omasi! SKY tarjoaa myös FIBO *VIP* tervetuliais-tilaisuuden Kölnissä. Ohjelmassa on opastettu kiertokävely messuilla, lounas ja vapaalippu lauantain legendaarisiin FIBO -bileisiin! Osallistumisohjeet saat FIBO vapaalipun tilauksen yhteydessä.

Liikuntapäivät on koko viikon

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Kuudetta kerta järjestettävä Liikuntapäivät on nyt koko viikon 24.-30.9.2018. Vuoden 2018 tapahtuman teema on “Liikutaan yhdessä”. Teeman mukaa panostetaan yhdessäliikkumiseen, kanssaihmisten iloiseen inspirointiin ja ryhmätsemppaamiseen.
Kumppanipakettin hinta on vain 250€ SKY:n jäsenille, muille 390€

Enää muutama kuukausi aikaa laittaa tietosuoja-asiat kuntoon

SKY:n seminaarissa esiteltiin tietosuoja-asetuksen muutokseen pureutuva tietopaketti. Koulutuksessa annettiin käytännön vinkkejä liikunta-alan toimijoille, miten valmistautua uuteen tietosuojasääntelyyn. Kouluttajana seminaarissa oli OTM Ville Kukkonen Lexia Asianajotoimisto Oy:stä

Yrittäjäristely

Kouluttaudu, verkostoidu, viihdy! Monipuolinen risteilyohjelma 14.-15.4. tarjoaa koulutuksellista sisältöä yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Katso tarkka ohjelma oheisen linkin kautta!

Unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Ideoi oma unelmien liikuntapäivät -ohjelma ja lmoita tapahtumasi karttapalveluun. 100 ensimmäistä saa t-paidan.

Kunnallisjohdon seminaari

Katse kohti Tamperetta! Kunnallisjohdon seminaari järjestetään Tampereella 23.- 24.5.2018. Tule mukaan verkostoitumaan. Seminaarissa ei unohdeta myöskään rentoa yhdessäoloa.

APT-hakemisto uusiutuu

Upo uusi APT-hakemisto julkaistaan pian. Uuden teknisen toteutuksen kanssa olemme työskennelleet jo useamman kuukauden ja nyt koodarit ovat viimein näyttäneet vihreää valoa. Hakemiston digialustaa on kehitetty tuomaan APT-profiilit paremmin esille. Hakuja on helpotettu ja monipuolistettu niin, että hakijan tarpeisiin parhaiten sopivan APT:n löydettävyys hakemistosta paranee.

Let’s BeActive -hanke

Keväällä lanseerattava Let’s #BEACTIVE -projektin tavoitteena on motivoida kolmen vuoden aikana 60 000 fyysisesti passiivista aikuista muuttamaan elintapojaan aktiivisempaan suuntaan. Let’s #BEACTIVE -projekti toteutetaan ohjatusti viidessäsadassa kuntokeskuksessa kahdeksassa eri Euroopan maassa. Suomen tavoite on saada mukaan 18 kuntokeskusta vuosittain ja liikuttaa yhteensä 2100 inaktiivia henkilöä kampanjan aikana.

Related News

The new date for FIBO 2020 is fixed!

The new date for FIBO 2020 is fixed! Instead of April, this year's show will take place...

FIBO 2020 -esite

FIBO 2020: FEATURING THE FUTURE OF FITNESS Tutustu FIBO 2020 -esitteeseen "Join us for a glimpse...

FIBO 2019 – Newsletter #06

Find the latest fitness news in the FIBO Newsletter 2019 - Newsletter #06 Fitness trends:...