Skip to main content

FIBO 1.-4.10.2020 Köln, Saksa

TIEDOTE 28.2.2020: FIBO 2020 siirretään myöhempään ajankohtaan. Lue lisää…

Siirto myöhempään ajankohtaan koskee myös EuropeActive n järjestämää European Health & Fitness Forumia https://www.europeactive-events.eu/

TILAA MAKSUTON MESSUPASSI TÄSTÄ

FIBO:n asema liikunta-alan suurimpana ja tärkeimpänä kohtauspaikkana on kiistaton. Alan toimijat ympäri maailmaa kerääntyvät vuosittain Kölniin tutustumaan uusiin innovaatioihin, tutkimaan markkinoita ja tekemään hankintoja. Kävijöitä vuonna 2019 oli taas ennätysmäärä. FIBO-messuilla vieraili 145 000 kävijää 133 maasta ja kauppaa tehtiin yli kahdella miljardilla eurolla.

“Ponnistelumme houkuttelevan liiketoimintaympäristön tarjoamiseksi alan toimijoille on tuottanut hedelmää. FIBO:sta on tullut alan tärkein markkinapaikka”, sanoo FIBO -messuja luotsaava johtaja Silke Frank Reed Exhibitionsista.

Uudistuksia hallipohjaan ja konseptiin

Tänä vuonna on luvassa uudistuksia hallijärjestelyihin. Tulossa on mm. kaksi uutta liiketoimintaan keskittyvää hallia ja konseptoinnissa on tuotu keskiöön uusia teemoja kuten ”Uudet innovaatiot” ja ”Hyvinvointi ja globaali markkina.” Uusi rakenne selkeyttää ja helpottaa kävijöiden ja näytteilleasettajien kohtaamista. SKY on jälleen Suomen virallinen FIBO Ambassador ja tarjoaa Suomalaisille osallistujille maksuttomat messuliput.

SKY on tiiviisti mukana tekemässä FIBO-messuja ja toimii nyt myös FIBO-messuagenttina

SKY on mukana tekemässä FIBO-messuja nyt myös messumyyntikumppanina. Suomalaiset palvelut, innovaatiot ja teknologiat pääsevät esille maailman luokan tapahtumaan SKY:n avulla. Mikäli kiinnostuit lähtemään mukaan messuille, ota yhteyttä SKY:n toimistoon toimisto@sky-ry.fi P. 040 515 4449, niin kasataan yhdessä tarpeitanne parhaiten vastaava FIBO-paketti. Myynnissä SKY:n kautta on myös FIBO China, FIBO USA ja FIBO Afrikka.

Haluatko FIBO-messuille näytteilleasettajaksi? KLIKKAA JA LUE LISÄÄ

Mahdollisuus saada rahoitusta

Tutustu myös Business Finlandin Exhibition Explorer-rahoitukseen. Exhibition Explorer-rahoitus on tarkoitettu auttamaan suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille tukemalla messuosallistumista. Tutustu hakukriteereihin ja -ohjeisiin: www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/explorer