SKY toimii FIBO-messuagenttina Suomessa

SKY on mukana tekemässä FIBO-messuja nyt myös messumyyntikumppanina. Suomalaiset palvelut, innovaatiot ja teknologiat pääsevät esille maailman luokan tapahtumaan SKY:n avulla. FIBO 2020 -messuilla on luvassa uudistuksia hallijärjestelyihin, alla olevasta kuvasta näet uudistukset.

Halli 4.1. “Global trading & Sourcing” on uusi ja sen keskeltä löytyy Business Matchmakin -alue. Mikäli tavoitteesi on kansainvälistyminen ja parhaiden liiketoimintakumppanien löytäminen, tämä on sinun paikkasi!

Toinen uutuus on halli 5.1. liikunta- ja hyvinvointiliiketoiminnan “piilaakso”. Tulevaisuuden palvelut ja laitteet, digitalisaatio, uudet innovaatiot ja trendit, ne löytyvät täältä.

Halli 5.2. on myös uusi. Täällä kohtaavat toiminnallisen harjoittelun ja ryhmäliikunnan ammattilaisten näkemykset sekä B2B jaettä B2C perspektiivistä.

Halli 8 “Health, Fitness, Wellness” uudistettu konsepti keskittyy hotelli- ja turistiliiketoiminnan ympärille.

Palvelut näytteilleasettajille on suunniteltu parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit hyödyntää matchmaking-sovellusta liiketapaamisten suunnittelussa, kerätä liidejä leadtrackin -palvelun avulla, hyödyntää messukeskuksen kokoustiloja ja kutsua kohderyhmääsi messuille maksutta FIBO-vouchereilla.

Tutustu FIBO -messuihin tarkemmin, LATAA ESITE

Riittääkö pelkkä messuosasto vai haluatko “avaimet käteen” messupaketin?

FIBO 2020 -messuosastot on hinnoitelut neliöhinnan mukaan, myös sijainti ja avointen sivujen lukumäärä vaikuttavat hintaan.  Osaan halleista on myös paketoitu valmiita kokonaisuuksia esim. “Franchise Pavillion” -pakettiin (halli 5.1) sisältyy 9m² osasto, kalusteet, matotus, sähkö, nettiyhteys, vakuutus ja 10 minuutin tietoisku joka päivä. Valmis “Newcomer Pavillion” -paketti (halli 5.1) helpottaa pienten start-up firmojen messuosallistumista, kun osasto on kalusteineen kaikkineen valmiiksi pystyssä. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Neliöhinnoittelun lisäksi messuosaston kustannukseen lisätään automaattisesti AUMA (The Association of the German Trade Fair Industry) -osuus 0,60 €/m2, sähkön kulutus 5,6 €/m2 ja pakollinen markkinointipaketti (sis. näytteilleasettajakortit, yrityksen perustiedot FIBO-katalogissa ja www.fibo.com -sivuilla, logo näytteilleasettajaprofiilissa) 650€.

Näkyvyyttä voi lisätä vapaaehtoisilla markkinointipaketeilla

Marketing package Advance +550€ (Peruspaketin lisäksi logo näytteilleasettajalistassa, 1 tuote-esittely verkossa ja logo yrityslistauksessa katalogissa). Marketing package Superior +1,900€ (Peruspaketin ja Advance paketin lisäksi logo tehostettuna messuilla jaettavassa taskukokoisessa osastokartassa ja muissa messuilla näkyvissä pohjakartoissa)

Haluatko mukaan vuoden tärkeimpään tapahtumaan?

Mikäli kiinnostuit lähtemään mukaan messuille, ota yhteyttä SKY:n toimistoon toimisto@sky-ry.fi P. 040 515 4449, niin kasataan yhdessä tarpeitanne parhaiten vastaava FIBO-paketti. Myynnissä SKY:n kautta on myös FIBO S.E.A Singapore, FIBO China, FIBO USA ja FIBO Afrikka.

Hae rahoitusta messuinvestointiin

Tutustu myös Business Finlandin Exhibition Explorer-rahoitukseen. Exhibition Explorer-rahoitus on tarkoitettu auttamaan suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille tukemalla messuosallistumista. Tutustu hakukriteereihin ja -ohjeisiin.

FIBO – messuvaraus/tiedustelulomake

Täytettyäsi lomakkeen, otamme yhteyttä, niin hiotaan yhdessä yksityiskohdat lopulliseen muotoon.