Skip to main content

Suomen Yrittäjien kalenteri 2020

Tulossa mm.

 • YRITTÄJÄRISTEILY 21.-22.3.2020
 • Valtakunnalliset YRITTÄJÄPÄIVÄT 16.-17.10.2020
Klikkaa Suomen Yrittäjien kalenteriin

NEW DATE: European Health & Fitness Forum 30.9.2020

FIBO has officially announced that the trade show for fitness, wellness & health will take place from 1st to 4th October 2020 in Cologne. Further, the European Health & Fitness Forum (EHFF) will be hosted one day before on 30th September 2020. If you already have booked a ticket, it will remain valid for the event. It is also possible to file for a full refund if the date doesn’t fit your schedule via events@europeactive.eu.
Haven’t registered yet?
The registration process will be reopened soon!
Details on our other FIBO Week events: the CEO Lunch, Brainfood for Breakfast, European Fitness Associations Forum (EFAF) and Training Provider Forum (TPF) will follow over the next few days.

Menneitä tapahtumia 2019:

SEMINAARI 12.12.2019: MITEN ALAN UUSI STANDARDI VAIKUTTAA KUNTOKESKUSTEN TOIMINTAAN?

Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa kuntokeskusten toimintaa ja hallintoa koskevista standardeista. Standardin on tällä hetkellä myynnissä SFS:n verkkokaupassa englannin kielisenä ja suomennos standardista julkaistaan seminaarissa. Tilaisuudessa saat myös hyödyllisiä ja rahanarvoisia vinkkejä hankerahoitusten hyödyntämiseen sekä kuulet toimialan ajankohtaiset aiheet ja uutiset. Tutustu ohjelmaan!

Seminaarimaksu 50€ SKY-jäsenet ja aktiiviset APT:t, muut 100€. Hintaan sisältyy ohjelma ja kahvitarjoilu.

ILMOITTAUDU SEMINAARIIN

Klo 12-15

Businesspark Opus3, Aida-seminaaritila, Hitsaajankatu 20, Helsinki

Kansallinen liikuntafoorumi 28.-29.10.2019

Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 28.–29.10.2019 Jyväskylässä (Paviljonki). Foorumin teemana on tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Foorumissa tarkastellaan liikunnan ja tiedon suhdetta monipuolisesti aina julkisesta hallinnosta, järjestöistä ja yrityksistä yksittäiseen urheilijaan ja liikkujaan asti. Tässä muutama maistiainen Foorumin tämän vuotisesta tarjonnasta:

 • Professori Rob Briner (Queen Mary University of London) on palkittu tiedolla johtamisen guru, joka johdattelee osallistujat tiedolla johtamisen perusteisiin; Mistä tiedolla johtamisesta on kyse ja miksi tarvitsemme sitä?
 • Apulaisprofessori, ”Lihastohtori” Juha Hulmi (Jyväskylän yliopisto) pohtii viihdyttävään ja rentoon tapaansa tietoon ja näyttöön perustuvan liikkumisen problematiikkaa; Liikuntaa tiedolla ja taidolla vai tuurilla ja humpuukilla? 
 • Tutkija Johanna Ahola-Launosen (Helsingin yliopisto) ajatuksia herättävässä puheenvuorossa pohditaan yksilöiden elintapavalintojen problematiikkaa; Valitseeko ihminen elintapansa ja onko ihminen vastuussa valinnoistaan?
 • Pääsihteeri Marco Casagrande (Suomen Palloliitto) esittelee kansainvälisen jalkapalloliitto UEFA:n ja Suomen Palloliiton tekemää suomalaisen jalkapallon Social return on investment -raporttia, joka avaa jalkapallon yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.
 • Hiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen tuli urallaan tunnetuksi analyyttisuudestaan. Heikkinen avaa näyttöön perustuvaa valmennusprosessia ja tiedon merkitystä matkallaan maailman huipulle.

Tutustu Liikuntafoorumin 2019 koko ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 10.10. mennessä: www.kesli.fi/liikuntafoorumi/

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Keski-Suomen Liikunta. Foorumi on parasta nautittuna paikan päällä, mutta tapahtumaa on myös mahdollista seurata etänä (lisätietoa myöhemmin).

Seminaari 29.8.2019: Verkkokauppa – Vararikko vai vauraus?

Digitalisaatio muuttaa liiketoimintaa ja näkyy jokaisen yrityksen toiminnassa. Yksi osa digitaalisia ratkaisuja, niin Suomessa kuin maailmallakin on verkkokauppa. Liiketoiminnassa on jatkuvasti uusiuduttava ja löydettävä uusia toimintamalleja.

Tervetuloa kuulemaan verkkokaupan perustamiseen, ylläpitoon ja tulevaisuuteen liittyvistä asioista “Verkkokauppa – Vararikko vai vauraus?” -seminaariin 29.8.2019. Tilaisuudesta saat neuvoja ja ratkaisuja oman liiketoimintasi ketterään kehittämiseen.

Paikka: Fennian pääkonttori Pasila, Kyllikinportti 2, Helsinki

Seminaarin hinta on SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle 80€ muille 160€. Seminaarimaksuun sisältyy ohjelma, lounas ja taukokahvit. Ilmoittaudu viimeistään 22.8.2019.

Tilaisuuden järjestää: Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry, Ammattikosmetiikan tukkukauppiaat ry ja Fashion Finland

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu seminaariin

Liikunnasta liiketoimintaa -risteily 11.-13.9.2019

Supersuosittu liikunta-alan seminaaritapahtuma täyttää syksyllä 10 vuotta. Juhlavuoden seminaari järjestetään Silja Serenadella Päivä Tukholmassa -risteilynä 11.–13. syyskuuta.  Tänä vuonna Liikunnasta liiketoimintaa -seminaarin teemana on Kehittyminen, jota käsitellään kahden päivän ajan kattavan seminaariohjelman kautta. Seminaarin monipuoliseen puhujakaartiin on kiinnitetty mm. hyvinvointivalmentaja Jutta Larm (Gustafsberg), luova johtaja Henkka Hyppönen, mediapersoona ja yrittäjä Jaajo Linnonmaa, talousasiantuntija Timo Toivanen, tulevaisuuden tutkija Mika Aaltonen sekä Mediashaken Matti Hirvonen.

Miksi lähteä mukaan?

Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua alan parhaimpien osaajien ja yritysten kanssa. Monipuolinen seminaariohjelma antaa konkreettisia työkaluja liiketoiminnan ja oman itsen kehittämiseen – hauskanpitoa unohtamatta.

Kenelle seminaari on suunnattu?

Liikunnasta liiketoimintaa on suunnattu jokaiselle liikunta-alan ammattilaiselle – olit sitten yrittäjä, personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja tai vasta perustamassa omaa liikunta-alan yritystäsi. Saat ihan varmasti tapahtumasta kassillisen motivaatiota ja uusia työkaluja päivittäiseen tekemiseen.

Ilmoittaudu nopeasti – paikkoja on enää rajoitettu määrä!

Tutustu seminaarin ohjelmaan: http://www.liikunnastaliiketoimintaa.fi/

Ilmoittaudu laivaseminaariin

FIBO Global Fitness 2020

Uusi ajankohta 1.-4.10.2020 Köln, Saksa

 

FIBO:n asema liikunta-alan suurimpana ja tärkeimpänä kohtauspaikkana maailmassa on kiistaton. Viimeisimmässä tapahtumassa 2019 kävijöitä oli taas ennätysmäärä. FIBO -messuilla vieraili 145 000 kävijää 133 maasta ja kauppaa tehtiin yli kahdella miljardilla eurolla.
Alan toimijat ympäri maailmaa kerääntyvät vuosittain Kölniin etsimään uusia innovaatioita, tutustumaan liikunta- ja hyvinvointimarkkinaan ja tekemään hankintoja.
SKY on virallinen FIBO Ambassador Suomessa

Unelmien Liikuntapäivä

Maksa mitä haluat -haaste liikunta-alan yrityksille siirtyy ensi vuoteen, Unelmien liikuntapäivä toteutetaan uudessa muodossa

Valtion liikuntahallinto on haastanut osana 100-vuotisjuhlavuottaan kunnat ja muut tärkeät sidosryhmänsä toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää tänä vuonna ”Maksa mitä haluat”-konseptilla.

Koronaviruspandemian takia Maksa mitä haluat -haaste siirtyy. Haaste on tarkoitus toteuttaa ensi vuonna Unelmien liikuntapäivänä. Myös valtion liikuntahallinnon 100-vuotisjuhlat siirtyvät ensi vuoteen. Sen sijaan Unelmien liikuntapäivä toteutetaan myös tänä vuonna, mutta uudessa muodossa kodeissa ja somessa (ks. www.unelmienliikuntapaiva.fi).

Menneitä tapahtumia 2020:

Seminaari 7.2.2020: Jonottamatta palveluihin

Tämä tilaisuus on juuri sinulle, sosiaali- ja terveydenhoito- ja hyvinvointi-alalla tai sitä lähellä toimiva yrittäjä tai vaikuttaja!

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru kertoo hallituksen sote-suunnitelmista, ja yrittäjillä on mahdollisuus esittää ministerille kysymyksiä.

Tilaisuudessa palkitaan Vuoden Palveluseteliteko -voittaja, joka esimerkillisesti on edistänyt ja kehittänyt palvelusetelitoimintaa vuoden 2019 aikana. Kunniamaininnan myöntää Vaana Oy.

Seminaarin pääviesti:

 • SOTEHY-palvelut pitää uudistaa, yrittäjät haluaa olla mukana
 • Saatavuus kuntoon vain ottamalla kaikki alan ammattilaiset mukaan
 • Asiakkaalle valintaoikeus palveluntarjoajaan

Ilmoittautuessasi voit ehdottaa kysymystä ministerille. Tilaisuuden järjestää Suomen Yrittäjät

AIKA

7.2.2020 | 12:00 – 16:00

PAIKKA

Kansallismuseon auditorio

HINTA

Maksuton

Menneitä tapahtumia 2019:

Liikuntapäivät 23.-29.9.2019

Tule mukaan Liikuntapäiville!

Liikuntapäivät -viikko on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma 23.-29.9.2019. Liikuntapäivät järjestetään saman aikaisesti ”European Week of Sport” -tapahtuman kanssa

Ilmoita kuntokeskuksesi mukaan mukaan, niin saat näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä.

Jokainen keskus voi vapaasti päättää minä päivinä ja mihin aikaan pitää Liikuntapäivien ”avoimet ovet”. Tiedot näkyvät Liikuntapäivien sivuilla ja tietenkin keskuksen omilla sivuilla ja omassa markkinointiviestinnässä. Ilmoittautumislomakkeessa voit määritellä aukioloajat ja niitä voi korjata tarpeen mukaan myöhemmin.

Näkyvyyspaketti kuntokeskuksille 390€

SKY:n jäsenille ja Les Mills -saleille 250€. SKY:n jäseneksi voit liittyä TÄSTÄ.

 • Näkyvyys Liikuntapäivien salihakemistossa
 • Oma sivu Liikuntapäivien tapahtumasivustolla (keskuksen yhteystiedot, logo ja aukioloajat).
 • Keskuksen Facebook -syöte omalla sivulla Liikuntapäivien tapahtumasivustolla
 • Web-bannerit, julisteet ja muu markkinointimateriaali

Tapahtuman kävijäpalaute on ollut innostunutta ja Liikuntapäivät on vakiintunut syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi.

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on yli 3000 fania, tapahtumasivuilla kymmeniä tuhansia verkkovierailuja ja kävijäpalaute on ollut innostunutta.”

Rimini Wellness -tapahtuma 30.5.-2.6.2019

EXPO CENTER & RIVIERA DI RIMINI (ITALY)

Tilaa ilmainen 4-päivän messupassi (arvo 47€)

SKY tarjoaa ilmaisen messupassin SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle.

Mikäli olet kiinnostunut matkapaketista RiminiWellness-tapahtumaan, ota yhteyttä: ilona@uniqueinetours.fi

RiminiWellness is the  world’s biggest gathering devoted to fitness, well-being, business, sport, physical culture and healthy eating, an event that brings all the biggest companies in the wellness universe together under the same roof: from the makers of machines for physical activity to gyms, schools and trade associations, those who love the body, taking in spas for relaxation, rehabilitative sciences and dance, but also tourism and design. Learn more»

Tilaa ilmainen RIMINIWELLNESS -messupassi