FIBO 4.-7. huhtikuuta 2019 Köln, Saksa

FIBO valtaa jälleen Kölnin messukeskuksen kymmenen hallin voimin, kun liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset kokoontuvat esittelemään alan merkittävimpiä trendejä ja uusimpia tuulia. Viime vuonna paikalle saapui yli tuhat näytteilleasettajaa inspiroiden yli 150 000 kävijää. Suurimmat ammattilaiskävijäryhmät edustavat kunto- ja hyvinvointikeskuksia, mutta paikalle saapuu sankoin joukoin myös mm. jakelijoita, fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia sekä personal trainereita. Ammattilaisten lisäsi tavoitat FIBOssa tehokkaasti myös kuluttajat, joita on vajaa puolet kokonaiskävijämäärästä.

FIBO ei jätä ketään kylmäksi – laaja teemavalikoima, monipuolinen oheisohjelma sekä ainutlaatuinen ilmapiiri pitävät siitä huolen. Lisäksi FIBOn maksuttoman matchmaking-palvelun avulla löydät sopivat kumppanuudet ja voit varata tapaamiset messuille jo ennakkoon.

Messujen teemoja

• Kuntoiluvälineet, kuntosalilaitteet, functional training
• Fysioterapia & kuntoutus
• Kauneus & konsultointi
• Ryhmäliikuntakonseptit, vaatteet ja asusteet, urheiluravinteet & ravintolisät
• FIBO POWER: bodybuilding-yleisölle suunnatut vaatteet, asusteet, proteiinivalmisteet, kymmeniä lavashow’ta
• FIBO Academy: liikunta-alan ammattilaisten oheisohjelmaa eri teemoin

FIBO2018 -messutapahtumassa oli taas runsaasti kävijöitä!

Maailman suurin liikunta- ja hyvinvointialan messutapahtuma keräsi paikan päälle yli 150.000 vierailijaa, Suomesta tapahtumassa vieraili arviolta 400 henkilöä. K&F-lehti on koonnut tapahtuman täyteisestä viikosa FIBO2018 -messukoosteen ja FIBO2018 -tunnelmia löytyy myös K&F Pro 03_2018 julkaisusta.

SKY jakaa taas vapaalippuja FIBO2019 -tapahtumaan (arvo 64€)! SKY:n jäsenillä on ennakkotilausoikeus. Liity SKY:n jäseneksi tästä

Mikäli olet SKY:n jäsen tai löydyt APT-hakemistosta, tilaa vapaalippusi alla olevalla lomakkeella: