Skip to main content

Sportec, Gymtec ja Welltec 27.-28.3.2019 Tampere

Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Welltec 2019 on hyvinvoinnin, terveys- ja liikuntateknologian ammattitapahtuma. Tapahtuma järjestetään 27.–28.3.2019 Tampereella ja SKY on vahvasti mukana.

Merkkaa kalenteriin 27.-28.3.2019!

SKY:n seminaari torstaina 28.3.2019 klo 10:00 – 12:30, halli A

SKY:n seminaarissa saat rahan-arvoisia vinkkejä liiketoimintasi kehittämiseen nyt ja tulevaisuudessa. Seminaarissa käsitellään ennakointia, terveyden edistämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. Saat vinkkejä miten pärjäät kiristyvässä kilpailussa myös tulevaisuudessa.

10:00 Miten kunnat toteuttavat tulevaisuudessa terveyden edistämistä? Miten sote vaikuttaa tähän kokonaisuuteen? Ketkä pärjäävät? Tilaisuudessa jaetaan Ennakointityökalu. Riitta Hämäläinen-Bister, toiminnanjohtaja, SKY ry

11:00 TUKES Tietoisku: Turvallisuusjohtaminen kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa. Mervi Murtonen, johtava asiantuntija, TUKES

“TUKES käynnistää turvallisuustarkistukset kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa tämän kevään aikana. Tavoittena on rakentaa hyvät käytännöt turvallisuusjohtamiseen, kuntokeskusten omavalvontaan ja turvallisuusasiakirjoihin.

11:15 Mikä on Fitness Index? Mikael Witick, Palvelujohtaja, Trainer4You

“Fitness Index on yhteiseurooppalainen Erasmus+ rahoitteinen projekti, jossa tarkoituksena on luoda liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille yhteinen työkalu terveyttä edistävän liikunnan hyödyntämiseksi osana hoitoketjua. Trainer4You on osa projektityöryhmää, joka asiaa toteuttaa. Yhteistyö ja laatu ratkaisevat tulevaisuudessa sillä terveydenhoitoon on rakentumassa ennaltaehkäisevään ja elintapahoitoon painottuva järjestelmä. Kansanterveyden rakentaminen kestävälle pohjalle vaatii tiivistä ja monialaista yhteistyötä liikunnanalan ja terveydenhoidon toimijoiden kesken. Toteutuakseen tämä vaatii taustalle yhteiset laatukriteerit, joiden pohjalta toiminnalla taataan terveyttä edistävän elintapahoidon ja ohjauksen tasalaatuisuus ja ammattimaisuus.”

11:30 Kahvitauko 

11:45  Hankkeet hyötykäyttöön! – lisää asiakkaita uusilla malleilla. Jutta Österberg-Hurme, SKY:n hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä

“Aplico on ollut jo useamman vuoden mukana EU-hankkeissa aktivoimassa vähän liikkuvia liikkeelle. Tämän vuoden tavoitteena Lohjalla on saada ainakin 130 osallistujaa kulkemaan 6 viikon aktivoinnin läpi. Kolmen vuoden tavoite on saada 400 henkilöä Let’s BeActive-hankkeen avulla liikunnan pariin.” Lue koko tarina K&F -lehdestä

12:15 SKY:n uutiset ja tulevat tapahtumat 2019

12:30 Tilaisuus päättyy

Tule seminaariin kuulemaan miten varmistat liiketoimintasi myös tulevaisuudessa!

Varaa viipymättä paikkasi SKY:n seminariin. Seminaarimaksu on SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle 30€, muille seminaarin hinta on 60€. Seminaarimaksu sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu seminaariin alla olevalla lomakkeella

SKY jälleen FIBO2019 suurlähettiläänä Kölnissä

Fitness- ja hyvinvointialan ammattilaiset kokooontuvat 4.-7. huhtikuuta 2019 taas Kölnissä. Alan johtava tapahtuma kokoaa yli 150 000 kävijää ja tuhat näytteille-asettajaa saman katon alle. SKY tarjoaa kahden päivän maksuttomia messulippuja. Ilmaisten lippujen ennakkovarausoikeus vain SKY:n jäsenille.

Suomen Yrittäjien tapahtumakalenteri 2019

Tulossa mm.

  • YRITTÄJÄRISTEILY 8.-9.6.2019 Silja Europalla
  • Valtakunnalliset YRITTÄJÄPÄIVÄT 18.-19.10.2019 Lahdessa

Klikkaa Suomen Yrittäjien kalenteriin TÄSTÄ

SKY on vahvasti mukana Liikuntatieteellisen Seuran Kuntotestauspäivillä 21.-23.3. ja “Evidence-Based Personal Training Summit” -tapahtumassa 24.3.2019

Kuntotestauspäivillä 21.–23.3. pohditaan, mitä on laadukas näyttöön perustuva kuntotestaus ja personal trainer -toiminta. Valmennuksen ekstrapäivässä lauantaina 23.3. on tarjolla tietoa mm. elämäntapamuutoksen ohjaamisesta, lihasmassa- ja lihasvoimaharjoittelusta sekä kestävyyden kehittämisestä eritasoisilla liikkujilla ja valmennettavilla.

Suomen ensimmäisessä “Evidence-Based Personal Training Summitissa” 24.3. pureudutaan edelleen syvemmälle lihaskasvuharjoittelun ja sitä tukevan ravitsemuksen tuoreimpiin ja parhaisiin käytäntöihin.

Tapahtumapaikka: 
Ammattikorkeakoulu Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio, Helsinki
Ajankohta:
Kuntotestauspäivät 21.–23.3.2019 & EB Personal Training Summit 24.3.2019

Tapahtumakokonaisuus on suunnattu personal trainereille, terveys- ja kuntoliikunnan sekä kuntotestauksen ammattilaisille, fysiikkalajien urheilijoille ja valmentajille, fysioterapeuteille sekä muille terveydenhuollon ammattilaisille sekä näiden alojen opettajille ja opiskelijoille.

Tapahtuma on hinnoiteltu mahdollisimman edulliseksi ja tarjolla on erilaisia osallistumispaketteja. Kannattaa osallistua koko neljän päivän tapahtumakokonaisuuteen 21.–24.3., jolloin hyödyt eniten laajasta ohjelmatarjonnasta!

Ulkomaisia huippunimiä ja Suomen kovimmat asiantuntijat

Kuntotestauspäivien ja EB Personal Training Summitin tähtipuhujina ovat Renaissance Periodizationin perustaja ja tieteellinen johtaja Dr. Mike Israetel sekä Weightology.net-sivustoa isännöivä tiedeviestinnän ja EB-valmennuksen supernimi M.S. James Krieger. Renaissance Periodization -tiimistä mukana ovat myös PhD James Hoffmann ja PhD Melissa Davis.

Kaikilla puhujilla on vahva tieteellinen ote, mutta myös laaja käytännön valmennuksen kokemus.

Ulkomaisten huippunimien lisäksi Kuntotestauspäivillä ovat mukana Suomen kovimmat kuntotestauksen ja pt-valmennuksen asiantuntijat lihaskuntoharjoittelun, kestävyysliikunnan ja elämäntapamuutoksen alueilta, esimerkiksi Juha ”lihastohtori” Hulmi, Tuomas Rytkönen, Jaakko Mursu, Timo Haikarainen, Ville Vesterinen, Vilho Ahola ja Taru Lintunen.

TUTUSTU OHJELMAAN

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti.

Tarjoamme SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle osallistumisen LTS jäsenhintaan, edun saamiseksi merkitse ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttään “SKYetu”.

KOKO PAKETTI

Kuntotestauspäivät 2019 ja EBP Personal Training Summit Finland 2019: 4 PÄIVÄN PAKETTI 21.–24.3. (to-su) tai 2–3 PÄIVÄN PAKETTI 21.–22./23.3. (to-pe + la)

Sisältää to-pe ohjelmaan merkityt ruokailut, kahvit sekä iltajuhlan to 21.3. (la-su tarjoilut omakustanteisesti).

KTP + PT Summit (to-su) SKY-etu: 290 € (norm. 360 €)

KTP (to-pe (+la)) Sisältää to-pe ohjelmaan merkityt ruokailut, kahvit sekä iltajuhlan to 21.3. (la tarjoilut omakustanteisesti).
SKY-etu 235 € (norm. 280 €)

ilmoittaudu

VAIN OHJELMA

Kuntotestauspäivät 2019 ja EBP Personal Training Summit Finland 2019: 4 PÄIVÄN PAKETTI 21.–24.3. (to-su) tai 2-3 PÄIVÄN PAKETTI 21.–22./23.3. (to-pe + la)

Kaikki ruokailut ja kahvit omakustanteisesti, ei iltajuhlaa.

KTP + PT Summit (to-su)
SKY-etu 170 € (norm. 240 €)

KTP (to-pe (+la))
SKY-etu 115 € (norm. 170 €)

ilmoittaudu

VAIN STRIIMI

Kuntotestauspäivät 2019 ja EBP Personal Training Summit Finland 2019, 4 PÄIVÄN STRIIMI 21.–24.3. (to-su)
SKY-etu 100 € (norm. 120 €)

SKY-edun saamiseksi merkitse laskutusosoiteen lisäksi samaan kenttään “SKYetu”.

ilmoittaudu