SKY: Kevätkokous 30.8.2017

Aika: Keskiviikko 30.8.2017 klo 11.00-13:00 (Lounas klo 13:00)

Paikka: Hitsaajankatu 22,  katutaso Carmen Orfeus, Helsinki

> Lataa kutsu TÄSTÄ
> Lataa esityslista TÄSTÄ

1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien tai toiminnantarkastajien lausunto
  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Muut asiat
    7.1. Yhdistyksen uusi nimi
    7.2. Yhdistyksen uudet säännöt
  8. Kokouksen päättäminen

Lounastarjoilun varmistamiseksi pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan  kevätkokoukseen osallistumisesta viimeistään  28.8. osoitteeseen: toimisto@sky-ry.fi.

Liikuntapivät 30.9.2017 "Sata liikettä Suomelle"

Lähde mukaan liikuttamaan Suomea! Maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma Liikuntapäivät 2017 järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017.

Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle”

Haluamme kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja keräämään liikunnallisia suoritteita liikuntapassiin. Kaikkien passin täyttäneiden ja palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja Suomen 100-vuotispäivänä. Tapahtuma on osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -kampanjaa.
Yhteistyössä: OKM

European Week of Sport #BeActive! Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa nyt ja myös jatkossa.

European Week of Sport -aktiviteetit kokoavat somessa yhteen #BeActive -tägi. Voit myös ilmoittaa oman organisaatiosi Liikuntapäivä-aktiviteetit European Week of Sport -sivuille ja saada lisää näkyvyyttä tapahtumallesi. #BeActive #Liikuntapäivät #SataliikettäSuomelle

Liikuntapäivät –tapahtuma on saanut liikkeelle kymmeniä tuhanisa liikkujia ympäri Suomea ja mukana on ollut toista sataa liikuntapaikkaa useilla eri paikkakunnilla. Lähde mukaan, niin laitetaan yhdessä Suomi liikkumaan.

”Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on 3000 fania, tapahtumasivuilla kymmeniä tuhansia verkkovierailuja ja kävijäpalaute on ollut innostunutta. Liikuntapäivät -tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi!”

Varmista näkyvyytesi Liikuntapäivät tapahtumasivuilla Early Bird hinnoilla!

Voit valita näkyvyyden joko liikuntapaikkasi perustiedoilla tai laajemmalla mediapaketilla, jolloin käytössäsi on valmis ja monipuolinen markkinointiviestintäalusta, somekampanjoineen.

Early Bird -hinnat: 1.000€ mediapaketti ja 250€ peruspaketti
Hinnat 1.7.2017 jälkeen: 1.500€ mediapaketti ja 390€ peruspaketti

Varmista näkyvyytesi Liikuntapäivät -tapahtumasivuilla Early Bird hinnoilla! Voit valita näkyvyyden liikuntapaikkasi perustiedoilla tai mediapaketilla, jolloin käytössäsi on valmis ja monipuolinen markkinointiviestintäalusta somekampanjoineen.

”Kaikilla on kauhea kiire, ei ole aikaa keskittyä Liikuntapäivien markkinointiin!”

Ei hätää, meillä on ratkaisu: Tilaa Liikuntapäivät MEDIAPAKETTI 1.000€ ja SÄLLÖNTUOTTAJAN TYÖKALUPAKKI 250€. Toimita haluamasi sisältö (luonnos, linkki, julkaisu tms.), me hoidamme tekstin muokkauksen, julkaisun ja kampanjoinnin puolestasi Liikuntapäivien digimedioissa.

Varaa pakettisi ”Early Bird” -hintaan TÄSTÄ LINKISTÄ ja sovitaan saman tien SoMe-kampanjasi ajankohta. Mikäli olit mukana viime vuonna, uusi näkyvyytesi 30.3.2017 mennessä, niin näkyvyys jatkuu keskeytyksettä. Osallistumismaksun voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan heti tilauksen saavuttua ja 2. erä 21.8.2017.

Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista: KUMPPANIPAKETIT – sisältö
#BeActive #Liikuntapäivät #SataliikettäSuomelle
SKY ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys

11.4.2018 European Health & Fitness Forum (EHFF)

A Full Day & Evening Programme

The people element is crucial for any business and we believe that it is time to devote a book and a congress on this theme. For this reason the 2018 EHFF will focus on ‘Human Capital in the Fitness Sector’ as well as overall fitness sector developments.

Registration for the event is already open – all delegates will receive

• two-day ticket to FIBO International Trade Show including; FIBO EXPERT, FIBO PASSION and FIBO POWER
  • networking reception
  • lunch