18.12.2017 SKY:n syyskokous

Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen syyskokous pidetään 18.12.2017 klo 12.00 alkaen, Helsingissä, Herttoniemessä, Opus2 Hitsaajankatu 22, 3 krs, iso neuvotteluhuone.

Syyskokouskutus PDF:nä

Esillä on sääntöjen määräämät asiat ja uuden hallituksen valinta

Aika: Maanantai 18.12.2017 klo 12.00

11.50 Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus

12.00-> Syyskokous

Paikka: Opus 2 / Iso neuvotteluhuone 3 krs, Hitsaajankatu 22, Helsinki

Kahvitarjoilun varmistamiseksi pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan

syyskokoukseen osallistumisesta s-postilla viimeistään 12.12. osoitteeseen: toimisto@sky-ry.fi

Toimitamme kokousaineistoa ennakkoon ilmoittautuneille 14.12.2017 sähköisesti.

Tervetuloa!

SUOMEN KUNTO- JA TERVEYSLIIKUNTAKESKUSTEN YHDISTYS SKY RY

Jutta Österberg-Hurme, puheenjohtaja

Riitta Hämäläinen-Bister, toiminnanjohtaja

12.-15.4.2018 FIBO

Vuoden suurin ja kaunein liikunta-alan messutapahtuma

FIBO Global Fitness

järjestetään huhtikuussa Kölnissä. SKY on FIBO lähettiläänä jo kolmatta vuotta peräkkäin. SKY:llä on jaossa kahden päivä MAKSUTTOMIA messulippuja.

TILAA MAKSUTON FIBO LIPPU

Liity myös SKY:n postituslistalle niin saat uusimat uutiset!

11.4.2018 European Health & Fitness Forum (EHFF)

A Full Day & Evening Programme

The people element is crucial for any business and we believe that it is time to devote a book and a congress on this theme. For this reason the 2018 EHFF will focus on ‘Human Capital in the Fitness Sector’ as well as overall fitness sector developments.

Registration for the event is already open – all delegates will receive

• two-day ticket to FIBO International Trade Show including; FIBO EXPERT, FIBO PASSION and FIBO POWER
  • networking reception
  • lunch
  • coffee breaks
  • networking dinner

EuropeActive is delighted to announce the first keynote speaker for the 2018 European Health & Fitness Forum, Dr Fons Trompenaars.

Dr Trompenaars is recognised around the world for his work as consultant, trainer, motivational speaker and author of various books on the culture of business.

He has spent over 30 years helping Fortune 500 leaders manage and solve their business and cultural dilemmas to increase global effectiveness and performance, particularly in the areas of globalisation, mergers and acquisition, HR and leadership development.

Listed regularly as one of the world’s most influential, living, management thinkers, he has been awarded the International Professional Practice Area Research Award by the American Society for Training and Development.