Seminaari 29.8.2019: Verkkokauppa – Vararikko vai vauraus?

Digitalisaatio muuttaa liiketoimintaa ja näkyy jokaisen yrityksen toiminnassa. Yksi osa digitaalisia ratkaisuja, niin Suomessa kuin maailmallakin on verkkokauppa. Liiketoiminnassa on jatkuvasti uusiuduttava ja löydettävä uusia toimintamalleja.

Tervetuloa kuulemaan verkkokaupan perustamiseen, ylläpitoon ja tulevaisuuteen liittyvistä asioista “Verkkokauppa – Vararikko vai vauraus?” -seminaariin 29.8.2019. Tilaisuudesta saat neuvoja ja ratkaisuja oman liiketoimintasi ketterään kehittämiseen.

Paikka: Fennian pääkonttori Pasila, Kyllikinportti 2, Helsinki

Seminaarin hinta on SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle 80€ muille 160€. Seminaarimaksuun sisältyy ohjelma, lounas ja taukokahvit. Ilmoittaudu viimeistään 22.8.2019.

Tilaisuuden järjestää: Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry, Ammattikosmetiikan tukkukauppiaat ry ja Fashion Finland

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu seminaariin

Liikunnasta liiketoimintaa -risteily 11.-13.9.2019

Supersuosittu liikunta-alan seminaaritapahtuma täyttää syksyllä 10 vuotta. Juhlavuoden seminaari järjestetään Silja Serenadella Päivä Tukholmassa -risteilynä 11.–13. syyskuuta.  Tänä vuonna Liikunnasta liiketoimintaa -seminaarin teemana on Kehittyminen, jota käsitellään kahden päivän ajan kattavan seminaariohjelman kautta. Seminaarin monipuoliseen puhujakaartiin on kiinnitetty mm. hyvinvointivalmentaja Jutta Larm (Gustafsberg), luova johtaja Henkka Hyppönen, mediapersoona ja yrittäjä Jaajo Linnonmaa, talousasiantuntija Timo Toivanen, tulevaisuuden tutkija Mika Aaltonen sekä Mediashaken Matti Hirvonen.

Miksi lähteä mukaan?

Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua alan parhaimpien osaajien ja yritysten kanssa. Monipuolinen seminaariohjelma antaa konkreettisia työkaluja liiketoiminnan ja oman itsen kehittämiseen – hauskanpitoa unohtamatta.

Kenelle seminaari on suunnattu?

Liikunnasta liiketoimintaa on suunnattu jokaiselle liikunta-alan ammattilaiselle – olit sitten yrittäjä, personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja tai vasta perustamassa omaa liikunta-alan yritystäsi. Saat ihan varmasti tapahtumasta kassillisen motivaatiota ja uusia työkaluja päivittäiseen tekemiseen.

Ilmoittaudu nopeasti – paikkoja on enää rajoitettu määrä!

Tutustu seminaarin ohjelmaan: http://www.liikunnastaliiketoimintaa.fi/

Ilmoittaudu laivaseminaariin

Suomen Yrittäjien kalenteri 2019

Tulossa mm.

• YRITTÄJÄRISTEILY 8.-9.6.2019 Silja Europalla
  • Valtakunnalliset YRITTÄJÄPÄIVÄT 18.-19.10.2019 Lahdessa
Klikkaa Suomen Yrittäjien kalenteriin

Liikuntapäivät 23.-29.9.2019

Tule mukaan Liikuntapäiville!

Liikuntapäivät -viikko on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma 23.-29.9.2019. Liikuntapäivät järjestetään saman aikaisesti ”European Week of Sport” -tapahtuman kanssa

Ilmoita kuntokeskuksesi mukaan mukaan, niin saat näkyvyyttä Liikuntapäivien kohderyhmässä.

Jokainen keskus voi vapaasti päättää minä päivinä ja mihin aikaan pitää Liikuntapäivien ”avoimet ovet”. Tiedot näkyvät Liikuntapäivien sivuilla ja tietenkin keskuksen omilla sivuilla ja omassa markkinointiviestinnässä. Ilmoittautumislomakkeessa voit määritellä aukioloajat ja niitä voi korjata tarpeen mukaan myöhemmin.

Näkyvyyspaketti kuntokeskuksille 390€

SKY:n jäsenille ja Les Mills -saleille 250€. SKY:n jäseneksi voit liittyä TÄSTÄ.

• Näkyvyys Liikuntapäivien salihakemistossa
  • Oma sivu Liikuntapäivien tapahtumasivustolla (keskuksen yhteystiedot, logo ja aukioloajat).
  • Keskuksen Facebook -syöte omalla sivulla Liikuntapäivien tapahtumasivustolla
  • Web-bannerit, julisteet ja muu markkinointimateriaali

Tapahtuman kävijäpalaute on ollut innostunutta ja Liikuntapäivät on vakiintunut syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi.

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on yli 3000 fania, tapahtumasivuilla kymmeniä tuhansia verkkovierailuja ja kävijäpalaute on ollut innostunutta.”

Ilmoita keskuksesi mukaan Liikuntapäiviin

Rimini Wellness -tapahtuma 30.5.-2.6.2019

EXPO CENTER & RIVIERA DI RIMINI (ITALY)

Tilaa ilmainen 4-päivän messupassi (arvo 47€)

SKY tarjoaa ilmaisen messupassin SKY:n jäsenille ja aktiivisille APT:lle.

Mikäli olet kiinnostunut matkapaketista RiminiWellness-tapahtumaan, ota yhteyttä: ilona@uniqueinetours.fi

RiminiWellness is the  world’s biggest gathering devoted to fitness, well-being, business, sport, physical culture and healthy eating, an event that brings all the biggest companies in the wellness universe together under the same roof: from the makers of machines for physical activity to gyms, schools and trade associations, those who love the body, taking in spas for relaxation, rehabilitative sciences and dance, but also tourism and design. Learn more»

Tilaa ilmainen RIMINIWELLNESS -messupassi