Liikuntapäivät "Sata liikettä Suomelle" VIELÄ EHDIT TÄYTTÄMÄÄN LIIKUNTAPASSIA

Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle”

Haluamme kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja keräämään liikunnallisia suoritteita liikuntapassiin. Kaikkien passin täyttäneiden ja palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja Suomen 100-vuotispäivänä.

Klikkaa tästä LIIKUNTAPASSIIN

Liikuntapäivät “Sata liikettä Suomelle” on osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -kampanjaa.
Yhteistyössä: OKM

30.–31.10.2017 Kansallinen liikuntafoorumi

Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti

LIIKUNTA JA URHEILU 100-VUOTIAASSA SUOMESSA

Suomea ja sen palvelurakenteita uudistetaan historiallisella tavalla

• Kuinka rakentaa terveyttä, hyvää oloa ja elinvoimaisuutta suomalaiseen arkeen?

” Tärkeämpää ajankohtaa Liikuntafoorumille on vaikea kuvitella. Suomi täyttää 100 vuotta ja samalla yhteiskuntaamme uudistetaan historiallisella tavalla. Tarvitsemme tilaisuuksia, joissa ymmärrys liikunnan ja urheilun isosta kuvasta selkeytyy. Liikuntafoorumi tarjoaa painavaa asiaa kovimpien toimijoiden kesken”.
– Puheenjohtaja Tapio Korjus,Liikuntafoorumin järjestelytoimikunta ja valtion liikuntaneuvosto

Liikuntafoorumin ohjelmassa

LIIKUNTAA JA URHEILUA VUOSISATA TAAKSE JA TULEVAISUUTEEN

…ja seuraavat 100 vuotta
Haastattelussa TIISTAINA 31.10.2017:

Kansanedustaja Hjallis Harkimo, Kansanedustaja Juha Rehula

Kommentoijina mm. Merja Ylä-Anttila (MTV Uutiset), Tommi Vasankari (UKK-instituutti), Jouko Jokinen (Aamulehti) ja Riitta HämäläinenBister (SKY ry).

17.11.2017 SKY:n syys-seminaari "KIINNOSTAAKO RAHA?"

SKY:n syys-seminaarissa asiaa hankerahoituksesta, mistä ja miten sitä saa sekä tietoturvauudistuksesta. Seminaarissa mukana myös yhteistyökumppanimme Les Mills.

Paikka: Hitsaajankatu 20, Opus 3, Aida audtorio, Helsinki
Aika: Klo 12:00-16:00

Seminaarin hinta: 50€ SKY:n jäsenet, 100€ muut

Seminaariin voit ilmoittautua TÄSTÄ

Ohjelma tarkentuu muutaman viikon sisällä…

RELATIONSHIPS BEYOND MEMBERSHIPS™ Mediha Siitari, Customer Experience Finland

Liikunta-alan trendit ja muutokset. Esittelen ajankohtaisia tutkimustuloksia ryhmäliikunnan vaikutuksesta kuntokeskuksen kannattavuuteen ja Les Millsin filosofian siitä, kuinka asiakkaat saadaan rakastumaan liikuntaan ja klubiisi sekä pysymään asiakkaina pidempään.

11.4.2018 European Health & Fitness Forum (EHFF)

A Full Day & Evening Programme

The people element is crucial for any business and we believe that it is time to devote a book and a congress on this theme. For this reason the 2018 EHFF will focus on ‘Human Capital in the Fitness Sector’ as well as overall fitness sector developments.

Registration for the event is already open – all delegates will receive

• two-day ticket to FIBO International Trade Show including; FIBO EXPERT, FIBO PASSION and FIBO POWER
  • networking reception
  • lunch
  • coffee breaks
  • networking dinner

EuropeActive is delighted to announce the first keynote speaker for the 2018 European Health & Fitness Forum, Dr Fons Trompenaars.

Dr Trompenaars is recognised around the world for his work as consultant, trainer, motivational speaker and author of various books on the culture of business.

He has spent over 30 years helping Fortune 500 leaders manage and solve their business and cultural dilemmas to increase global effectiveness and performance, particularly in the areas of globalisation, mergers and acquisition, HR and leadership development.

Listed regularly as one of the world’s most influential, living, management thinkers, he has been awarded the International Professional Practice Area Research Award by the American Society for Training and Development.

12.-15.4.2018 FIBO

Vuoden suurin ja kaunein liikunta-alan messutapahtuma

FIBO Global Fitness

järjestetään huhtikuussa Kölnissä. SKY on FIBO lähettiläänä jo kolmatta vuotta peräkkäin. SKY:llä on jaossa kahden päivä MAKSUTTOMIA messulippuja.

Liity SKY:n postituslistalle niin saat ohjeet vapaalippujen tilaamiseen!